Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Fashion-shooting Makeup (advanced)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Αισθητική / Μόδα

Εισηγητής

Κορμά Ιωάννα, Make Up Artist

Make up Artist με πολυετή επαγγελματική εμπειρία και συνεργασίες σε τηλεόραση, shows, σίριαλ, εκπομπές, live προγράμματα, διαφημιστικά γυρίσματα, κινηματογράφο, θέατρο, φωτογραφίσεις, επιδείξεις μόδας, νυφικό μακιγιάζ και τουριστικές παραγωγές για events. Από το 1993 έως σήμερα, είναι καθηγήτρια στον Τομέα Ομορφιάς και Αισθητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων εξειδίκευσης σε Παρίσι, Λονδίνο και Ελλάδα όσον αφορά τη Μόδα, το Θέατρο και τη Μορφολογία Προσώπου.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους ΙΕΚ Μακιγιάζ, ΚΔΜΒ
  • Make up artists που επιθυμούν να αποκτήσουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτική εμπειρία για τον χώρο της Μόδας

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Με την ολοκλήρωση του workshop θα έχετε λάβει εξειδίκευση στις δημοφιλέστερες και πιο μοντέρνες τεχνικές και tips για επαγγελματικό μακιγιάζ, ειδικά για ένα fashion show ή editorial μόδας, ενώ θα μπορείτε να προσαρμόζεστε με ακρίβεια, αμεσότητα και υψηλή ποιότητα στις αυξημένες απαιτήσεις του χώρου και στο εκάστοτε concept. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχυθεί το βιογραφικό σας, καθώς θα απευθύνεται στοχευμένα σε projects που αφορούν τη Μόδα και την Επαγγελματική Φωτογράφηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Γίνε expert Makeup Artist και κάνε καριέρα στον συναρπαστικό χώρο της Μόδας

Το εξειδικευμένο workshop είναι διαμορφωμένο με γνώμονα τις ανάγκες που ολοένα αυξάνονται στον χώρο του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, ειδικά για τις ανάγκες ενός catwalk, editorial μόδας ή fashion event [physical ή digital, βάσει των νέων τάσεων]. Στόχος είναι η άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε βασικές τεχνικές μακιγιάζ. Θα εντρυφήσετε με λεπτομέρεια στις βασικές αρχές, τις τεχνικές και τα “μυστικά” του μακιγιάζ μόδας, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις και τους γρήγορους ρυθμούς του συγκεκριμένου χώρου.

Θεματολογία

  • Renaissance - Historical reference:
  • στοιχεία χρωμάτων και έμπνευση από ιστορικά μακιγιάζ, προσαρμοσμένα στο σήμερα
  • Δεκαετία ’20 – smokey – cat eyes: τεχνικές για έντονα μάτια - smokey eyes - σε αποχρώσεις ανάλογα με το concept
  • Character makeup: αναφορά σε ρόλο που μπορεί να απαιτεί η φωτογράφιση ή το catwalk (δυναμικό - luxury - glamour rock – rock – theatrical – cinema - vintage)
  • Πρακτική σε αληθινό μοντέλο μετά από κάθε demo, με τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ: kit με πινέλα- πετσέτα-μαντηλάκια de-makeup [αξεσουάρ και props περιλαμβάνονται]

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 3 εβδομάδες, 16 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)
Τοποθεσία: Hair & Make up Studio, Πατησίων 60, Αθήνα

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή