Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

MyData & Επεξεργασία Δεδομένων

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Λογιστικά & Φοροτεχνικά

Εισηγητής

Τζαμαδάνης Ερρίκος, Λογιστής, Οικονομολόγος

Απόφοιτος Οικονομικών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΔ, με μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στη Χρηματοοικονομική και Λογιστική επιστήμη από το University of Sheffield, City College.
Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία σε Χρηματιστηριακά και Λογιστικά γραφεία, Εταιρείες Συμβουλευτικής Εξαγωγών, ενώ από το 2014 είναι εταίρος στο λογιστικό γραφείο ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ Σ.-ΤΖΑΜΑΔΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ-ΕΡΡΙΚΟΣ ΟΕ. Συνεργάζεται ως εκπαιδευτικός με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης από το 2014, όπου διδάσκει στη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης οικονομικά, φορολογικά και λογιστικά μαθήματα.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων εξειδίκευσης, μεταξύ των οποίων: “ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ - ΣΥΝΤΑΞΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ”, “ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ”, “ΕΙΔΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ”, “ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ”, “ΦΠΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ”, “ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ, ΠΕΛΑΤΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΑΓΟΡΩΝ, ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ”, “MANAGEMENT ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ MANAGERS”, “ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ”.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές-φοιτητές Οικονομικών Σχολών & Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Απόφοιτους Οικονομικών Σχολών & Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Στελέχη επιχειρήσεων με ενδιαφέρον εξέλιξης των γνώσεων και δεξιοτήτων τους σε μία από τις πλέον εδραιωμένες πλατφόρμες διαχείρισης δεδομένων στην αγορά

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο σεμινάριο γίνεται προετοιμασία σε θεωρητικό επίπεδο στα αντικείμενα που αφορούν και εμπεριέχονται στο σύστημα MyData, ενώ θα μάθετε για τη σκοπιμότητα και τα πολλαπλά οφέλη του για τις επιχειρήσεις. Θα εξοικειωθείτε με τις βασικές λειτουργίες και τα μενού της πλατφόρμας, ενώ στο τελικό στάδιο - με κωδικούς του εισηγητή - θα αναλάβετε την καταχώρηση και επεξεργασία πραγματικών δεδομένων, κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης σε λογιστικό γραφείο.

Περιγραφή σεμιναρίου

Δημοφιλής, καινοτόμα επιχειρηματική λύση, βασικό εφόδιο για τα στελέχη Διοίκησης

Η MyData είναι η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, ένα σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού. Μαζί με τη μείωση του διοικητικού κόστους, τα ηλεκτρονικά βιβλία ενισχύουν τη διαφάνεια των συναλλαγών, προσφέροντας ένα ψηφιακό περιβάλλον συνεργασίας, ενώ εδραιώνουν την αξιοπιστία στη σχέση της Φορολογικής Διοίκησης με τις επιχειρήσεις και λειτουργούν ως μηχανισμός οικειοθελούς συμμόρφωσης και πρόληψης της φοροδιαφυγής. Το σεμινάριο παρουσιάζει τις εύκολες λύσεις μέσω της πλατφόρμας, τόσο για επιχειρήσεις που διαθέτουν μηχανογραφημένα λογιστήρια και μπορούν να διαβιβάζουν μαζικά και αυτοματοποιημένα τα δεδομένα, όσο και για ΜμΕ επιχειρήσεις που μπορούν πλέον να διαβιβάζουν τα δεδομένα με απλό τρόπο.

Θεματολογία

  • Εισαγωγική ενότητα – Βασικές έννοιες
  • Γνωριμία με την πλατφόρμα My Data
  • Πρακτική εφαρμογή

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Blended
Zoom & Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη

Διάρκεια: 2 εβδομάδες, 10 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή