Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εισαγωγή στο Lightroom

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Εισηγητής

Δρ. Τσαγκαμίλης Παναγιώτης
Φωτογράφος, London School of Arts

Διαθέτει διδακτορικό στις Φυσικές Επιστήμες και παράλληλα, είναι πιστοποιημένος φωτογράφος με σπουδές στο London School of Arts. Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και διδάσκει για πάνω από δύο δεκαετίες. Έχει συνεργαστεί τόσο με έντυπες, όσο και με ψηφιακές εκδόσεις. Είναι συνιδρυτής του ishootyou.gr και κάνει review σε πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες ετησίως.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές φωτογραφίας
  • Ερασιτέχνες φωτογράφους
  • Επαγγελματίες φωτογράφους που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στο Lightroom
  • Γραφίστες, web developers κλπ.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Πρόκειται για ένα σύγχρονο, πρακτικό σεμινάριο με στόχο την πλήρη κατανόηση, εκμάθηση και εξοικείωση με τις διαφορετικές τονικές και χρωματικές διορθώσεις φωτογραφιών, τις διαδικασίες Ratings/Metadata/ Key wording, την αποτελεσματική διαχείριση μεγάλου όγκου φωτογραφιών, την προβολή τους στον πελάτη και τη διασύνδεση με το web. Θα μάθετε να αξιοποιείτε στο maximum τις πολλαπλές δυνατότητες του προγράμματος Lightroom, με στόχο το τέλειο φωτογραφικό αποτέλεσμα που θα κάνει τη διαφορά στην δουλειά σας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το δημοφιλέστερο εργαλείο ολοκληρωμένης επεξεργασίας φωτογραφίας, για όλα τα επίπεδα

Με αυτό το σεμινάριο θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά, μαθαίνοντας τους βασικούς χειρισμούς του Lightroom, ώστε να βελτιστοποιήσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας σε ελάχιστο χρόνο και να κάνετε τις εικόνες σας να ταιριάζουν με τη μαγεία της στιγμής. Εύκολοι τρόποι προσαρμογής της έκθεσης, του χρώματος κλπ, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε φωτογραφίες που αποτυπώνουν απόλυτα το όραμά σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, το Lightroom σας επιτρέπει να κάνετε βασικές επεξεργασίες, ώστε να έχετε τις τέλειες φωτογραφίες σύμφωνα με το επιθυμητό κατά περίπτωση “look and feel”.

Θεματολογία

  • Εισαγωγή στη φιλοσοφία του Nondestructive Editing
  • Interface, layout and controls
  • Working in library mode
  • Develop mode
  • Slideshow
  • Print mode
  • Web mode

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 2 εβδομάδες, 10 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Γλώσσα: Ελληνικά

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή