Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

V-Ray for SketchUp

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Εισηγητής

Μήττα Ειρήνη, Interior Designer

Γεννημένη στο Βέλγιο από Βελγίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Ακολούθησε σπουδές στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (νυν Διεθνές Πανεπιστήμιο), απ’ όπου και αποφοίτησε 1η το 2014. Κατέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο «Σχεδιασμός Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με διπλωματική εργασία στον τομέα του Καθολικού Σχεδιασμού (design for all).

Από το 2017, μαζί με τη Μαρίνα Παπαμιχάλη, ίδρυσαν το γραφείο Decork design studio, το οποίο ασχολείται με την Εσωτερική Αρχιτεκτονική. Τον 1ο χρόνο, επιλέχθηκαν 3 έργα τους για να παρουσιαστούν στο Good design Greece Exhibition. Συνεχίζεται η ανοδική πορεία τους και το 2021 το έργο τους «Κατοικία στο Αλεποχώρι» παίρνει χρυσό βραβείο στα Interior Awards.Παράλληλα, είναι καθηγήτρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ από το 2020.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Όσους έχουν βασική γνώση 2D σχεδιασμού μέσω Η/Υ και επιθυμούν να εξελίξουν τον τρόπο σχεδιασμού τους

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Το σεμινάριο έχει στόχο την πλήρη κατανόηση, εκμάθηση και εξοικείωση με το περιβάλλον του προγράμματος, την αποτελεσματική διαχείριση και οργάνωσή του. Θα ενεργοποιήσει τη σκέψη και τη δημιουργικότητά σας και θα διευκολύνει τη ροή της εργασίας σας. Θα εξοικειωθείτε με το 3D και τις διαδικασίες rendering και layout με την εργαλειοθήκη του V-Ray ως μέσο φωτορεαλισμού του αρχιτεκτονικού χώρου και, γενικότερα, με τη δημιουργία μιας τρισδιάστατης απεικόνισης, εσωτερικά και εξωτερικά ενός κτιρίου, και τον βέλτιστο τρόπο παρουσίασής της σε τρίτους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η απόλυτη λύση για 3D απεικονίσεις στην Αρχιτεκτονική & το Interior Design

Το V-Ray® for SketchUp είναι λογισμικό τρισδιάστατης απόδοσης που συνδυάζει απόδοση σε πραγματικό χρόνο και φωτορεαλιστική απόδοση - όλα στο SketchUp - με χρήση από τον αρχάριο έως τον επαγγελματία. Διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικές αρχιτεκτονικές απεικονίσεις και κινούμενα σχέδια. Με αυτό το σεμινάριο, θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας μέσα από πρακτικά μαθήματα στο SketchUp για 3D σχεδιασμό κτιρίων και στο V-Ray για φωτορεαλισμό.

Θεματολογία

  • SketchUp
  • Vray
  • SketchUp – Layout

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 8 εβδομάδες, 40 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Γλώσσα: Ελληνικά

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη advanced πιστοποίηση από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή