Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Adobe Premiere (advanced)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Εισηγητής

Καββαδία Μαρία, New Technologies & Media

Η Μαρία Καββαδία έχει σπουδάσει Γραφιστική και Πληροφορική. Είναι Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια (Certified Instructor) από την Adobe. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MΑ in New Technologies & Media Studies και είναι υποψήφια διδάκτωρ στο πανεπιστήμιο Alvar Aalto της Φινλανδίας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Όσους έχουν ολοκληρώσει το εισαγωγικό πρόγραμμα Premiere Pro
  • Έμπειρους χρήστες του Premiere Pro (animators, γραφίστες, YouTubers, digital marketers, web designers, φωτογράφους κ.ά.), οι οποίοι θα βρουν αυτό το μάθημα χρήσιμο, καθώς εισάγει συντομεύσεις και βέλτιστες πρακτικές για τη βελτίωση της παραγωγής και της ροής εργασιών

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο σεμινάριο θα γίνει εισαγωγή στο ADOBE Premiere και στην ανάλυση εικόνας-βίντεο, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του στο μοντάζ, την εισαγωγή αρχείων και στην παρουσίαση των βασικών εργαλείων του προγράμματος. Θα μάθετε με πρακτικές ασκήσεις τις πιο σύγχρονες τεχνικές μοντάζ, επεξεργασίας transitions και effects, χρωματικής επεξεργασίας, προσαρμογής και επεξεργασίας ήχου και συγχρονισμού τίτλων-υπότιτλων, προσαρμοζόμενοι στις εξειδικευμένες ανάγκες και την ταυτότητα κάθε περίπτωσης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας οπτικοακουστικά εφέ για videos, ταινίες, web apps

Στο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε βήμα-βήμα στο πιο διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας video [δημιουργία, μοντάζ, υποτιτλισμός], μία ολοκληρωμένη λύση με πληθώρα εργαλείων και τεχνικών. Θα μάθετε να δημιουργείτε video κάθε τύπου [εταιρικό, διαφημιστικό, ταινία, μουσικό video clip κ.α.], με τρόπο επαγγελματικό και υψηλά στάνταρντ ποιότητας. Επίσης, θα διδαχθείτε τη συνεργασία του Adobe Premiere με άλλα προγράμματα, όπως το After Effects, για ακόμη περισσότερες δυνατότητες δημιουργίας.

Θεματολογία

  • Advanced video editing techniques
  • Using masking and mattes
  • Advanced transitions
  • Audio editing
  • Integrating with Photoshop, After Effects and Audition
  • Color correction and matching
  • Preparing and exporting
  • New features and functionality

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Blended
Zoom & Κοδριγκτώνος 16, Αθήνα

Διάρκεια: 4 εβδομάδες, 20 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Γλώσσα: Ελληνικά

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Basic) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Επιπλέον, είστε έτοιμοι για να δώσετε εξετάσεις στο εξεταστικό κέντρο της επιλογής σας, προκειμένου να αποκτήσετε τη διεθνώς αναγνωρισμένη της ADOBE, ένα σημαντικό asset στο βιογραφικό σας, το οποίο σας δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή