Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Adobe Illustrator & Logo Design

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Εισηγητής

Σαγιάκος Γιώργος, 3D Modeler & Animator

Κάτοχος BSc in Computer Science από το University of Portsmouth της Μ.Βρετανίας και μεταπτυχιακού τίτλου MA in Digital Special Effects από το Bournemouth University.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως 3D Generalist & Programmer, Modeler & Animator, ενώ από το 1999 έως και σήμερα είναι Καθηγητής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στον Τομέα Art & Design και στον Τομέα Πληροφορικής, διδάσκοντας μαθήματα όπως: Game Development with Unreal Engine, 3D Studio (Modeling, Lighting, TDing, Character & FX Animation), Video Editing, Image Processing, Programming (Algorithms I & II, C, C++).

Μάρα Φωτεινή, Graphic Designer & Εducator

Απόφοιτος του San Diego Comunity College σε Graphic Design & Advertisment, Illustration for advertisment και του VACALO Art & Design College από το Τμήμα Γραφιστικής, Οπτικής Επικοινωνίας & Διαφήμισης. Εξειδίκευση: Adobe Creative Suite για MAC και PC (Photoshop, In-Design, Illustrator) και Quark Xpress, Εικονογράφηση, Σχεδιασμός σκρίπτ γραμματοσειρών.
Από το 1988 μέχρι το 2007 εργάστηκε κυρίως σε διαφημιστικές εταιρείες και δημιουργικά ατελιέ στο Ντιτρόιτ και την Αθήνα και από το 2007 μέχρι το 2010 ως Art Director στο Τμήμα Μάρκετινγκ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όπου διδάσκει μέχρι σήμερα. Μιλά αγγλικά σε άριστο επίπεδο, λόγω δεκαετούς διαμονής και σπουδών στις Η.Π.Α.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Τεχνικούς Εφαρμογών Πληροφορικής
  • Game Designers
  • App Developers
  • Animators
  • Γραφίστες & σχεδιαστές
  • Στελέχη Μάρκετινγκ

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε στη χρήση του δημοφιλούς σχεδιαστικού εργαλείου ADOBE Illustrator. Πέρα από τις βασικές γνώσεις λειτουργίας του προγράμματος, θα μυηθείτε στα μυστικά πίσω από την παρουσίαση και δημιουργική σχεδίαση εμπορικών λογοτύπων για ένα προϊόν ή μία εταιρεία, ώστε να αποτελέσουν την αφετηρία για ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό Brand Name που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, προσαρμοζόμενοι στις εξειδικευμένες ανάγκες και την ιδιαίτερη κατά περίπτωση ταυτότητα του πελάτη.

Περιγραφή σεμιναρίου

Απόκτησε πιστοποίηση στον γραφιστικό σχεδιασμό και τη δημιουργία λογοτύπων που ξεχωρίζουν

H ανάγκη για συνεχή δημιουργία και ανανέωση περιεχομένου στα Social Media, τα sites, τις online διαφημίσεις και το έντυπο υλικό μιας εταιρείας, καθιστά τον ρόλο ενός εξειδικευμένου γραφίστα ιδιαίτερα σημαντικό. To Illustrator χρησιμοποιείται εκτενώς στη γραφιστική, στο σχέδιο μόδας, ηλεκτρονικής σχεδίασης και δημιουργίας comic και games, στην κατασκευή συσκευασιών, τη διαφήμιση και το marketing. Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις βασικές γνώσεις εφαρμογής σχεδιασμού, επεξεργασίας και διαχείρισης γραφικών με Adobe Illustrator, σε συνδυασμό με την επιλογή και τον τρόπο σκέψης σχεδίασης ενός επιτυχημένου logo, πολύ σημαντικό κεφάλαιο της στρατηγικής μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος.

Θεματολογία

  • Logo Design: Τρόπος σκέψης για δημιουργία ενός λογότυπου
  • Illustrator
  • Γραμματοσειρές
  • Πτυχιακή

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 5 εβδομάδες, 25 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:00 - 21:00 (ενδεικτικά)

Γλώσσα: Ελληνικά

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Basic) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Επιπλέον, είστε έτοιμοι για να δώσετε εξετάσεις στο εξεταστικό κέντρο της επιλογής σας, προκειμένου να αποκτήσετε τη διεθνώς αναγνωρισμένη της ADOBE, ένα σημαντικό asset στο βιογραφικό σας, το οποίο σας δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή