Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Επιτυχημένες Προσλήψεις - Προσέλκυση & Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Katalinas Life Events
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Λευτέρης Δραγάζης, Εργασιακός και Οργανωσιακός Ψυχολόγος.

Ο Λευτέρης Δραγάζης κατέχει μεταπτυχιακό (M.Sc.) στην Ψυχολογία γενικού πεδίου και μεταπτυχιακό (M.Sc.) στην Εργασιακή και Οργανωσιακή Ψυχολογία. 
Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων και διαπιστευμένος χρήστης Ψυχομετρικών Τεστ.
Εργάζεται ως εξειδικευμένος Ψυχολόγος για την εξέλιξη των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη των επαγγελματιών και την προσωπική αλλαγή των ανθρώπων. Στο καθημερινό του έργο εφαρμόζει τις γνώσεις και τις μεθόδους της Επιστήμης της Ψυχολογίας συνεισφέροντας στη βελτίωση και την εξέλιξη της κοινωνίας, δίνοντας έμφαση στις μεγάλες απαιτήσεις των επιχειρήσεων του μέλλοντος καθώς και στις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, managers, recruiters, employee selection/recruitment manager ή σε υποψήφιους εργαζόμενους που αναζητούν inside information.

Περιγραφή σεμιναρίου

  • Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των επιχειρήσεων;
  • Πόσο κοστίζει μία κακή πρόσληψη;
  • Ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του/της Επιχειρηματία; 
  • Πόσα χρήματα δαπανούν οι επιχειρήσεις ετησίως για να βρουν Ανθρώπινο Δυναμικό;
  • Ποια διαδικασία ακολουθούν οι μεγαλύτερες και καλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να βρουν προσωπικό;

Στο 100% πρακτικό σεμινάριο με τίτλο «Προσέλκυση & Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού»  δίνονται όλες οι απαντήσεις για την μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν όλες οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. 
Ένα πρωτότυπο σεμινάριο που δεν έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα μέχρι τώρα, προσφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας επιχειρηματίας ή ένας employee selection/recruitment manager!

Πληροφορίες συμμετοχής

Χώρος διεξαγωγής: Katalinas Life Events – Ζωής Δρώμενα | Αιμιλίου Βεάκη 28, Περιστέρι | Δίπλα στη στάση μετρό ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Παροχές:

  • Ολιγομελείς ομάδες, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ένα ζεστό και ομοιογενές κλίμα, το οποίο συνεισφέρει σε μία αποτελεσματική συνεργασία της ομάδας.
  • Στους συμμετέχοντες, μετά το πέρας του σεμιναρίου δίδεται υλικό σημειώσεων.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος Συμμετοχής

70€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.