Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Diploma in Digital HRM and Analytics

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Epsilon College
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Το διδακτικό προσωπικό του προγράμματος απαρτίζεται από καθηγητές, που συνδυάζουν την επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και παράλληλα διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, τους οποίους επιπλέον πιστοποιεί το πανεπιστήμιο του Northampton για την αριστεία τους στην διδασκαλία.

Η Epsilon Net με ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο 95000 επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών στην Ελλάδα αξιοποιεί τα ανώτερα στελέχη τους ως διδάσκοντες και μέντορες στα προγράμματα σπουδών. Τα στελέχη – μέντορες μεταφέρουν στους φοιτητές τις πιο σύγχρονες διοικητικές πρακτικές που ακολουθούνται στον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο και τους βοηθούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στην πράξη.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Diploma στην αξιοποίηση των Ψηφιακών Εργαλείων και των Analytics στην Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού προετοιμάζει τους συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που προκύπτουν από την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις.

Περιγραφή
Η πανδημία του COVID-19 αποτελεί μία κρίση που θα έχει εκτεταμένες και μακροχρόνιες επιπτώσεις στην ανθρωπότητα και στην παγκόσμια οικονομία. Αν και ακόμα δεν είναι σαφές πότε θα τελειώσει, ένα είναι σίγουρο – θα επηρεάσει σημαντικά τις περισσότερες επιχειρήσεις για μήνες, πιθανώς και χρόνια, ειδικά στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να προετοιμαστούν για το μέλλον, θα πρέπει να ξεκινήσουν να οικοδομούν τώρα την απαραίτητη λειτουργική «ανθεκτικότητα» και να υιοθετήσουν όλα τα ψηφιακά εργαλεία που θα απαιτηθούν στο μέλλον.

Το Diploma in Digital HRM and Analytics θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τις αναγκαίες γνώσεις και τεχνικές ώστε να είναι σε θέση να ορίζουν τους δείκτες της επιτυχίας του Ανθρώπινου Δυναμικού και της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Παράλληλα, θα μάθουν να σχεδιάζουν μια ψηφιακή στρατηγική Ανθρωπίνου Δυναμικού και να χρησιμοποιούν τα people analytics, ώστε να ενδυναμώνουν τον ανθρώπινο παράγοντα και να ενισχύουν τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Τέλος, θα παρουσιαστούν δείκτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άντληση δεδομένων στη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων (προσλήψεις, μάθηση και ανάπτυξη, μέτρηση απόδοσης) και αναδειχθούν μοντέλα και πρακτικές στη λήψη αποφάσεων.

Μαθήματα

  • Digital HR strategy
  • Ψηφιακός μετασχηματισμός και HRMS
  • Employee Experience
  • People Analytics
  • Statistics in HR

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποίηση
Curriculum endorsed by the University of Northampton

Επαγγελματικές Προοπτικές
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να στελεχώνουν μεγάλες επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς όπως:

  • Τράπεζες
  • Φαρμακευτικές εταιρίες
  • Ασφαλιστικές εταιρείες
  • Αεροπορικές εταιρείες
  • Εταιρίες Πληροφορικής
  • Μεγάλες αλυσίδες super market
  • E-Shops
  • Start Up

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.