Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

OHSAS 18001:2007 ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ/ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV HELLAS
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Εισηγητής

Διονύσης Βιδάλης
Μαρία Πιτσίκα
Νέστορας Παπαρούπας
Γιώργος Μαθιουδάκης

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη υγείας και ασφάλειας που επιθυμούν να διευρύνουν τις δεξιότητές τους σε θέματα επιθεωρήσεων συστημάτων υγείας και ασφάλειας με βάση το πρότυπο OHSAS 18001:2007. Είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους διενεργούν επιθεωρήσεις υγείας και ασφάλειας 2ου & 3ου μέρους. Τέλος, το σεμινάριο θα αποβεί ιδιαίτερα σημαντικό για όλα εκείνα τα στελέχη ή/και τους συμβούλους επιχειρήσεων που σχεδιάζουν, εφαρμόζουν και διαχειρίζονται συστήματα επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας με βάση το OHSAS 18001:2007.

Σκοπός

Οι βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αφομοιώσουν τις αρχές του OHSAS 18001:2007, αλλά και να βοηθηθούν ουσιαστικά στην κατανόηση των διαφορετικών τύπων επιθεώρησης, καθώς και στην απόκτηση όλων εκείνων των πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την διενέργεια μίας αποτελεσματικής επιθεώρησης ενός συστήματος υγείας και ασφάλειας της εργασίας.

Περιγραφή σεμιναρίου

CQI & IRCA Certified Course No. A17139 –provided by IQMS an SAI GLOBAL Company

Το πενθήμερο διαδραστικό σεμινάριο για Επικεφαλής Επιθεωρητές, είναι ιδανικό για όσους επιζητούν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους ικανότητες στην επιθεώρηση όσον αφορά τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την σύνταξη αναφορών σχετικά με την υγεία και ασφάλεια στην εργασία. Παρέχει επίσης μία εις βάθος κατανόηση του προτύπου OHSAS 18001:2007. Το σεμινάριο τελεί υπό την έγκριση του IRCA (International Register of Certificated Auditors).
Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες από τη νομοθεσία στην εγκαθίδρυση μίας πολιτικής υγείας και ασφάλειας, αλλά και όλων των αναγκαίων διευθετήσεων. Πολλές εταιρίες όμως, οι οποίες επιθυμούν να υπερβούν τις νομοθετικές μέριμνες και να βελτιώσουν ουσιαστικά το επίπεδο της υγείας και ασφάλειας της εργασίας τους, επιλέγουν το OHSAS 18001:2007 προκειμένου να αποδείξουν την αξιοπιστία τους σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (πελάτες, κρατικές αρχές, κοινωνικό σύνολο κ.ο.κ.)

Περιεχόμενα Σεμιναρίου
• Γνώση θεμάτων Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας
• Ετοιμότητα στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών
• Δήλωση πολιτικής Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας
• Δεξιότητες επιθεωρητή
• Ανασκόπηση νομοθετικών απαιτήσεων Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας
• Τεχνικές επιθεώρησης
• Τεχνικές κατάρτισης γραπτής εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου
• Περιπτωσιακές μελέτες επιθεώρησης και παιχνίδι ρόλων επιθεωρητή-επιθεωρούμενου
• Κατηγοριοποίηση μη συμμορφώσεων και κατάρτιση αναφορών μη συμμόρφωσης
• Προγραμματισμός επιθεώρησης, υλοποίηση επιθεώρησης, σύνταξη αναφοράς και παρακολούθηση ευρημάτων επιθεώρησης

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το σεμινάριο, τόσο σε επίπεδο παρακολούθησης, όσο και τελικών εξετάσεων, θα αποκτήσουν πιστοποιητικό εγκεκριμένο από τον IRCA (A17139)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.