Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Βιωματικό Πρόγραμμα Ηγεσίας για Προπτυχιακούς Φοιτητές από το ΠΑΜΑΚ 'Leaders of Tomorrow'

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Anthony Montgomery, ενώ παράλληλα συμμετέχουν στην διεξαγωγή του προγράμματος προσκεκλημένοι καθηγητές και ομιλητές από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η επιστημονική ομάδα απαρτίζεται από οργανωσιακούς ψυχολόγους με εμπειρία στην προσωπική ανάπτυξη και το mentoring φοιτητών προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες (προπτυχιακά προγράμματα σπουδών) για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Σκοπός

Το πρόγραμμα στοχεύει σε δεξιότητες-κλειδιά που καθορίζουν τους αποτελεσματικούς ηγέτες και χρειάζονται για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη η αυτογνωσία, η θετική αλλαγή, η διαπροσωπική επικοινωνία, η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η βιωσιμότητα καθώς και άλλες δεξιότητες και πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Για τον φετινό κύκλο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, θα επιλεγούν:
Α) 10 φοιτητές/τριες προπτυχιακών σπουδών, από όλη τη Θεσσαλονίκη* (δια ζώσης)
Β) 10 φοιτητές/τριες προπτυχιακών σπουδών, από την υπόλοιπη Ελλάδα (online, μέσω της πλατφόρμας Zoom).

Πληροφορίες συμμετοχής

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια από το Νοέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022, με εβδομαδιαία βιωματικά εργαστήρια και group mentoring, καθώς μηνιαίες συναντήσεις ένας-προς-έναν. Απονέμεται βεβαίωση συμμετοχής (Diploma in Leadership Skills) με την επιτυχή παρακολούθηση και ολοκλήρωση του προγράμματος, καθώς και lifetime alumni support. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου 2021.

Ώρες μαθημάτων: κάθε Δευτέρα 19:00-21:00
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με παρακολούθηση των μαθημάτων κάθε Τετάρτη 19:00-21:00.

*Το πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσει δια ζώσης, μόνο εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες που θα επικρατούν στην χώρα μας, λόγω την πανδημίας COVID-19 (σε διαφορετική περίπτωση, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.