Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Επιλέγω Ζωή απ' την Αρχή! 7ήμερο Εργαστήρι στην Ερέτρια

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Ανδριάννα Γεροντή

Περιγραφή σεμιναρίου

Επιλέγω Ζωή απ’την Αρχή!
Ένα 7ήμερο ταξίδι ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης!

Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας..
Αν επιθυμείς να έρθεις ξανά σε επαφή με εκείνο το μικρό παιδί που ήσουν κάποτε, να το ακούσεις, ίσως για πρώτα φορά… και να το πάρεις μια τόσο σφιχτή αγκαλιά… όπως δεν πήρε ποτέ κανένας εσένα…. και να το αγαπήσεις δυνατά…
Και τότε.. αφού εσύ θα το έχεις «κοιτάξει» όπως κανένας άλλος, θα το γεννήσει από την αρχή και σαν ένας υπέροχος πατέρας ή μια υπέροχη μητέρα, θα το αγκαλιάσεις δυνατά και θα το αγαπήσεις βαθιά και με ανιδιοτέλεια, ακριβώς όπως αξίζει σε κάθε πλάσμα σε αυτή τη γη, τότε… θα δεις τα κομμάτια του ένα ένα, να ενώνονται ξανά και ¨μαζί¨ πλέον
θα ταξιδέψετε σε μέρη που ονειρευτήκατε από τότε.. επιλέγοντας να ξεκινήσετε τη ζωή σας από την αρχή και βρίσκοντας επιτέλους την ευτυχία που πάντα αναζητούσατε και σας άξιζε!

Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας..
Αν έχεις ανάγκη να πάψεις εκείνες τις εσωτερικευμένες φωνές των γονιών σου, που έχουν ριζώσει για τα καλά μες στο μυαλό σου και σου υπαγορεύουν τι να κάνεις, μην αφήνοντας σου επιλογές.
Αν και εσύ όπως οι περισσότεροι, κουβάλησες τα τραύματα τους, προκειμένου να απαλύνεις τις πληγές τους… προκειμένου να τους κάνεις να σε αγαπήσουν…
Αν και εσύ, συνδέθηκες με την ανεπάρκεια τους, ακριβώς όπως έκαναν και εκείνοι με τους δικούς τους γονείς, προκειμένου να ανήκεις… γιατί πραγματικά, είχες μεγάλη ανάγκη να ανήκεις.. το γνωρίζω…

Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας..
Αν έχεις σκοπό και επιθυμείς πραγματικά να κοιτάξεις πίσω … στο τότε.. και με αγάπη να αφήσεις εκεί πίσω.. στα παλιά… ότι δεν χρειάζεσαι και δεν σου κάνει καλό να κουβαλάς στην πλάτη σου.
Αν έχεις αποφασίσει να αποδεχτείς, πως όλα όσα σου έλεγαν ήταν δικές τους πεποιθήσεις και δικοί τους φόβοι, που ποτέ δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν και αν χρειάζεται να σου γίνει σαφές πως ΕΣΥ Διαφέρεις!
πως ΕΣΥ μπορείς.. ΕΣΥ ψάχνεσαι… ΕΣΥ βρίσκεσαι εδώ και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, προσπαθώντας να βρεις την ίαση της ψυχής σου.
πως ΕΣΥ, είσαι αρκετός γιατί ξέφυγες… γιατί όσα δύσκολα και αν πέρασες, δεν έπαψες ποτέ να προσπαθείς… να θέλεις… να γίνεις καλύτερος!

Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας..
Αν αναρωτιέσαι, γιατί επιμένεις να έλκεις λάθος συντρόφους, ενώ σε ταλαιπωρούν… αν αναρωτιέσαι, τι είναι εκείνο που δεν βλέπεις και πέφτεις συνεχώς στο ίδιο μοτίβο.
Αν αναρωτιέσαι τι χρειάζεται να δουλέψεις με τον εαυτό σου, ώστε να αρχίσεις να έλκεις συντρόφους που μπορούν να σε αγαπήσουν πραγματικά.
Αλήθεια… πιστεύεις που σου αξίζει να αγαπηθείς;
Αν βαθιά μέσα σου πιστεύεις..
όσους φόβους και αν έχεις, όσο και αν έχεις απογοητευθεί…
αν έχεις έστω κα μια μικρή σταλίτσα ελπίδας, ότι θα καταφέρεις επιτέλους να το αλλάξεις και να αρχίσεις να έλκεις το ιδανικό, τότε Είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας
Αν επιθυμείς να πάρεις εργαλεία με τα οποία θα σπάσεις τείχη, που δεν σου επέτρεπαν να περάσεις απέναντι, μοτίβα που σε έκαναν να πέφτεις συνεχώς σε κακοποιητικές σχέσεις… σε ανθρώπους που δεν δείχνουν και δεν νιώθουν τυχεροί που υπάρχεις στη ζωή τους.

Αν λοιπόν, πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να επιλέξεις, Ζωή απ’ την Αρχή.
Αν θέλεις να μαζέψεις ένα ένα τα κομμάτια που σου λείπουν, ώστε να ολοκληρώσεις το παζλ της ζωής σου, τότε έλα μαζί μας, σε αυτό το μαγικό ταξίδι 7 ημερών για να μάθεις πως να επουλώνεις όμορφα και με αγάπη τις πληγές σου. Και αυτό δεν θα σημαίνει πως δεν θα τις έχει πλέον, θα σημαίνει όμως, πως αυτές οι πληγές δεν θα ορίζουν πλέον τη ζωή και την ευτυχία σου…. γιατί αυτές ο πληγές θα είναι πλέον, ο θησαυρός στο μπαούλο σου.
Βρες τον τρόπο και τον χρόνο να χαρίσεις στο εαυτό σου αυτό το μοναδικό δώρο ζωής ώστε να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά είσαι και έχεις… γιατί πέρα από κάθε φόβο, πόνο και θλίψη που σου δόθηκε, σου δόθηκε και ένα μοναδικό Δώρο και αυτό είναι η ζωή.. και αυτή τη ζωή και αυτή το Δώρο, έχεις δικαίωμα και οφείλεις να ζήσεις στο έπακρο!

Η εβδομάδα μας θα καλύπτει το τρίπτυχο:
*Διαλογισμός
*Υγιεινή διατροφή & ευεξία
*Βιωματικά εργαστήρια
και φυσικά από τις διακοπές μας δεν θα λείπουν τα παιχνίδια στην θάλασσα, οι βόλτες στην πόλη και το ποτάκι μας στα μπαράκια.

Μέσα από το υπέροχο αυτό ταξίδι, επιλογής Νέας Ζωής, θα πραγματώσουμε μία ολική αναδόμηση και αποτοξίνωση του οργανισμού μας, απελευθερώνοντας περιττά κιλά και άχρηστα βάρη από επάνω μας.. ενώ οι βουτιές στα σμαραγδένια νερά, σε συνδυασμό με τον σαγηνευτικό ήχο των κυμάτων και την συμπαράσταση του ενός προς τον άλλον, θα μας ενδυναμώνουν στην προσπάθεια μας για την ολοκληρωτική αυτή αλλαγή.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού προς τη Νέα μας Ζωή.

Πρόγραμμα εβδομάδας:
Δευτέρα | Θα ασχοληθούμε με το εσωτερικό παιδί που κρύβουμε μέσα μας και ίσως έχουμε παραμελήσει στην πορεία του χρόνου.
Τρίτη | Θα ανακαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους νιώθουμε ένοχοι, θα ακούσουμε αυτές τις φωνές που μας φωνάζουν και μας απειλούν. Θα τους απαντήσουμε και θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, συγχωρώντας τον εαυτό μας, απαιτώντας την ελευθερία μας και διεκδικώντας τη δύναμη μας.
Τετάρτη | Θα αναλύσουμε τις γονεικές σχέσεις αλλά και τρόπο αποδέσμευσης με αγάπη.
Πέμπτη | Θα εμβαθύνουμε επάνω στο τομέα των ερωτικών σχέσεων, καθώς και την λάθος επιλογή συντρόφων.
Παρασκευή | Θα έρθουμε σε επαφή με τις άπειρες δυνατότητες μας και θα μετουσιώσουμε τις πληγές σε θησαυρό.
Σάββατο | Ήρθε η στιγμή να δημιουργήσουμε τη νέα μας ζωή.
Κυριακή | Θα κλείσουμε το υπέροχο αυτό ταξίδι, μοιράζοντας τις σκέψεις και την εμπειρία μας.

Πληροφορίες συμμετοχής

 Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου 5 - 11 Ιουλίου 2021
Το εργαστήρι θα ξεκινάει το πρωί στις 10:00 με ενδιάμεσο διάλειμμα για μπάνιο και φαγητό και θα συνεχίζεται το απόγευμα ως το βραδάκι. Έπειτα, ξεκούραση, βόλτα και ποτάκι.

Απαραίτητη κράτηση θέσης

Κόστος Συμμετοχής

 780€
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται διαμονή, πρωινό & γεύμα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.