Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Επιλέγω ζωή από την αρχή! 3ήμερο Εργαστήρι στην Ερέτρια!

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Ανδριάννα Γεροντή

Περιγραφή σεμιναρίου

Αν από όταν γεννήθηκες, νιώθεις πως απλώς υπάρχεις ως επιβάτης στο τρένο της ζωής σου αντί να το οδηγείς…
αν έχεις προσπαθήσει σκληρά για να αγοράσεις αυτοπεποίθηση η οποία ισχύει πολύ λίγο ή καθόλου…
αν είναι πολλές, εκείνες οι φορές που έκανες πίσω για να είναι ο άλλος καλά, που ένιωσες απόρριψη ή πιόνι στα χέρια κάποιου…Και μόνο αν θέλεις πραγματικά, να νιώσεις πως είναι η αίσθηση της αξίας και της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, χωρίς να φοβάσαι την Επιτυχία...
τότε αυτή η πραγματικά εμπνευσμένη μέθοδος, θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου!
Κάνε και εσύ ένα άλμα και μεταφέρσου από τη ζώνη της ¨υποτιθέμενης ασφάλειας¨και του αναγκαίου συμβιβασμού ¨
στη ζωή των ονείρων σου!!!¨

Έλα μαζί μας σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι, διάρκειας 3ημερών και
μεταμόρφωσε τη ζωή σου ολοκληρωτικά, έχοντας την γνώση πως μετά από αυτό,
Δεν θα είσαι ποτέ πια ο ίδιος!!!!

Μέσα από δυναμικές ασκήσεις, Συστημικής Αναπαράστασης, Θεραπευτικής Ύπνωσης, Ψυχοθεραπείας, Body mirror, Theta Healing και διαφορετικές θεραπευτικές τεχνικές που θα είναι τα δώρα που θα λάβεις, θα απελευθερωθείς από περιοριστικές πεποιθήσεις, θα καθαρίσεις τα τσάκρα σου, θα ενισχύσεις στον μέγιστο βαθμό την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σου και θα πατήσεις γερά στα πόδια σου, διεκδικώντας αυτό που επιθυμείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως οικογένεια, δουλειά, συντροφικές σχέσεις.
Μαζί θα σκάψουμε βαθιά… εκεί που οι ρίζες μας είναι θαμμένες… χαμένες…
και θα συνδεθούμε με την οικογένεια το είναι και τις αξίες μας, μέσα από την υπέρτατη πηγή της ζωής, έτσι ακριβώς, όπως μας έχει δοθεί.

Θα ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, από που προερχόμαστε, τι φέρουμε ως δώρο ή βάρος από τους προγόνους μας και πως αυτό, μπορεί να γίνει εφόδιο στη ζωή μας.

Τέλος, θα αγγίξουμε με σεβασμό αυτές τις ρίζες, θα τις μεταφέρουμε και θα τις μεταφυτέψουμε σε ένα πανέμορφο χωράφι με χώμα γεμάτο αγάπη, που ζητάει να τις θρέψει και να τις αγκαλιάσει και θα βάλουμε πανέμορφα δέντρα και λουλούδια τριγύρω τους, έτσι ώστε να πατήσουμε ξανά γερά στα πόδια μας.

Με αποκτημένα λάφυρα από το ταξίδι, την δύναμη και την στήριξη που πάντα αποζητούσαμε,την χαμένη αυτοπεποίθηση που κάποιοι μας είχαν κλέψει και την αξία μας πλέον αδιαμφισβήτητη, θα αγκαλιάσουμε επιτέλους τα όνειρα μας και θα ανοίξουμε νέο κύκλο στη ζωή μας, μαζί με έναν ολοκαίνουριο εαυτό.

Έναν εαυτό χωρίς ενοχές πλέον, που δεν θα εκφράζει τις ανάγκες του, μέσω ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, που θα έχει μάθει να θεραπεύει ο ίδιος τον εαυτό του,που θα έχει περάσει από τον ανταγωνισμό της αξίας και τον φόβο της αποτυχίας,
στο εδραιωμένο του πλέον ΑΞΊΖΩ!

Έναν εαυτό που δεν θα τον μπλοκάρουν πλέον περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν είναι δικές του, που δεν θα έχει πια ψυχικά τραύματα και επώδυνα αρνητικά βιώματα όχι γιατί τα εξαφάνισε, αλλά γιατί τα έλουσε με φως εμπειρία και δεξιότητες, ώστε να μην χρειαστεί στο μέλλον να τα αναβιώσει ξανά και ξανά.

Έλα και εσύ, σε αυτό το μαγικό ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να ενώσεις ξανά το νήμα της ζωής σου, μεταμορφώνοντας το σε μια πανέμορφη μεταξωτή κλωστή και οδηγώντας τη ζωή σου, εκεί ακριβώς που ΕΣΎ την όρισες!
Η Εκπαίδευση αυτή, δεν είναι για όλους!

Απευθύνεται μόνο σε όσους επιθυμούν πραγματικά να πάψουν να είναι πιόνια στα χέρια των άλλων σε όσους είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν γι ’αυτό και σε όσους δεν φοβούνται την ΕΠΙΤΥΧΊΑ!

Γι ’αυτόν τον λόγο, θα προηγείται προσωπική συνέντευξη με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Το τρίπτυχο που θα καλύψουμε :
*Διαλογισμός
*Υγιεινή διατροφή & ευεξία
*Βιωματικά εργαστήρια
και φυσικά από τις διακοπές μας δεν θα λείπουν τα παιχνίδια στην θάλασσα, οι βόλτες στην πόλη και το ποτάκι μας στα μπαράκια.

Μέσα από το υπέροχο αυτό ταξίδι, επιλογής Νέας Ζωής, θα πραγματώσουμε μία ολική αναδόμηση και αποτοξίνωση του οργανισμού μας, απελευθερώνοντας περιττά κιλά και άχρηστα βάρη από επάνω μας.. ενώ οι βουτιές στα σμαραγδένια νερά, σε συνδυασμό με τον σαγηνευτικό ήχο των κυμάτων και την συμπαράσταση του ενός προς τον άλλον, θα μας ενδυναμώνουν στην προσπάθεια μας για την ολοκληρωτική αυτή αλλαγή.

Τι λέτε; Το αξίζετε;
Αν η απάντηση είναι ναι, η πορεία προς την μεταμόρφωση, έχει ήδη ξεκινήσει!
Γιατί αυτό το καλοκαίρι, θα φέρει και ολοκληρωτική Αναγέννηση εαυτού!

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου 2 - 4 Ιουλίου 2021
Το εργαστήρι θα ξεκινάει το πρωί στις 10:00 με ενδιάμεσο διάλειμμα για μπάνιο και φαγητό και θα συνεχίζεται το απόγευμα ως το βραδάκι. Έπειτα, ξεκούραση, βόλτα και ποτάκι.

Απαραίτητη κράτηση θέσης.

Κόστος Συμμετοχής

450€
Κράτηση Early Bird έως 20/06/21: 400€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.