Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

DIPLOMA IN MARKETING

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
FUTURE BUSINESS SCHOOL
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Βασίλειος Αιβαζίδης
Δήμητρα Μπαλτούνα
Κυρία Ιωάννα Μπαριτάκη
Αντώνιος Χρυσόγελος

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση προγραμμάτων marketing προκειμένου να διαχειρίζονται αποτελεσματικά μία εταιρία και να αξιοποιούν αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Σκοπός

Το Marketing, άμεσα ή έμμεσα, αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Το σωστό Marketing είναι πια απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Το πρόγραμμα έχει σκοπό την κατανόηση των βασικών λειτουργιών του Marketing και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων εκείνων που απαιτούνται από τα σύγχρονα στελέχη Marketing, με στόχο να ενισχύσει τις διοικητικές και ηγετικές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις από τα στελέχη τους. Το Diploma in Marketing Management είναι ιδανικό για εργαζόμενους οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και αυξήσουν τις ικανότητές τους στο επαγγελματικό τους περιβάλλον έχοντας ως στόχο την επαγγελματική ανέλιξη, την αλλαγή καριέρας ή και την ενδυνάμωση της παρούσας θέσης τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ειδικότητα αυτή εμφανίστηκε σε δομημένη μορφή στην Ελλάδα, σχετικά πρόσφατα. Είναι ένας γνωστικός τομέας που γνώρισε σημαντική άνοδο τις τελευταίες δεκαετίες, με έμφαση, κυρίως στο χώρο των πολυεθνικών επιχειρήσεων, όσον αφορά στην Ελλάδα. Το Marketing είναι ένα σύστημα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που κατευθύνει τη ροή των αγαθών και των υπηρεσιών από τον παραγωγό στους καταναλωτές ή τους χρήστες, με σκοπό να ικανοποιήσει τους πελάτες και να πετύχει τους αντικειμενικούς στόχους της επιχείρησης, που είναι το κέρδος, με πολλαπλά οφέλη (ικανοποίηση εργαζομένων και πελατών, εξέλιξη και αναβάθμιση προϊόντων, ποιότητα προϊόντων και παραγόμενου έργου, establishing των επιχειρήσεων κ.λ.π.).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
MARKETING 21 ΩΡΕΣ
MANAGEMENT 18 ΩΡΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ INTERNET 16 ΩΡΕΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ 16 ΩΡΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 16 ΩΡΕΣ

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με εργασίες και πρακτικές εφαρμογές.
Case Studies, Group Projects, Ερωτηματολόγια, Role playing, Επιχειρησιακά παίγνια (games).

Πιστοποίηση
- Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας Αρ. Αδείας: 2100661 - Κε.Δι.Βι.Μ.1 FUTURE BUSINESS SCHOOL
- Το Diploma είναι πιστοποιημένο από την TUV AUSTRIA ACADEMY HELLAS

Πληροφορίες συμμετοχής

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 111 ώρες διδασκαλίας

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.