Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Executive Mechatronics

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κ.Δ.Β.Μ. ΔΕΛΤΑ 360
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Εισηγητής

Παύλος Καρακατσάνης / Master Tuner
Ο Παύλος Καρακατσάνης έχει 20ετη και πλέον πείρα στην βελτίωση κινητήρων και επαναπρογραμματισμό εγκεφάλων. Είναι γνωστός για την συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες dragster από το 2003 μέχρι και σήμερα. Αποτελεί συνεργάτης πολλών οίκων βελτίωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ιδιοκτήτης του βελτιωτικού οίκου PIRATE ADVANCED ENGINEERING. Εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του μέσω σεμιναρίων στο εξωτερικό.

Σοφία Σαρακινιώτη / Μηχανολόγος Οχημάτων Τ.Ε.
Η Σοφία Σαρακινιώτη, αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανολόγων Οχημάτων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της επικεντρώθηκε στη λειτουργία των Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων και στη μελέτη και κατασκευή ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου Go-Kart. Εργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια ως τεχνικός σύμβουλος διάγνωσης μηχανικών και ηλεκτρολογικών βλαβών.

Ευσέβιος Μπαγκέρης , Μηχανικός Οχημάτων
Ο Ευσέβιος Μπαγκέρης, αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανολόγων Οχημάτων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, επικεντρώθηκε στη μελέτη της λειτουργίας του διαφορικού μηχανισμού των οχημάτων. Έχει μακρόχρονη εμπειρία στη διάγνωση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών βλαβών σε οχήματα παντός τύπου. Είναι πιστοποιημένος ελεγκτής ΙΚΤΕΟ ελαφρών, βαρέων, και δίκυκλων οχημάτων καθώς και κάτοχος της άδειας άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη συσκευών αερίων καυσίμων. Από το 2014, όντας υπεύθυνος μηχανικός συνεργείου, έχει αναλάβει την τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Σάββας Σπυρόπουλος, Μηχανικός Οχημάτων
Ο Σάββας Σπυρόπουλος είναι Μηχανολόγος Οχημάτων, απόφοιτος του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Είναι εξειδικευμένος στο ηλεκτρονικό σύστημα αυτοκινήτου και στις διαγνώσεις παντός τύπου. Είναι ένας εκ των δύο βραβευμένων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, Service Technician στον διαγωνισμό Volkswagen Service Qualification World Championship, ο οποίος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Volkswagen AG.

Σε ποιους απευθύνεται

- Αποφοίτους Ιδιωτικών και Δημοσίων ΙΕΚ ειδικοτήτων Τεχνικός Μηχανοτρονικής και Τεχνικός Γεωργικών Μηχανημάτων
- Αποφοίτους ΤΕΙ της ειδικότητας Τεχνολόγος Οχημάτων
- Αποφοίτους Πολυτεχνικών Σχολών ειδικότητας Μηχανολόγων Μηχανικών
- Απόφοιτους Θετικών Πανεπιστημιακών Σχολών που στερούνται προϋπηρεσίας και εξειδίκευσης
- Επαγγελματίες μηχανικούς και ιδιοκτήτες συνεργείων

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Executive Mechatronics αποτελεί ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα που πραγματοποιείται αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών ανάλυσης, σχεδίασης και υλοποίησης στα πεδία των υβριδικών οχημάτων, των εναλλακτικών καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), της δυναμικής οχημάτων, των βελτιώσεων – ανακατασκευών και του προγραμματισμού εγκεφάλων ECU αυτοκινήτων.

Σε projects πραγματικών συνθηκών οι σπουδαστές αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες που τους καθιστούν έτοιμους επαγγελματίες για την αγορά εργασίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναφέρεται σε υπερσύγχρονες τεχνολογίες οχημάτων και συγκεκριμένα:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναφέρεται σε υπερσύγχρονες τεχνολογίες οχημάτων και συγκεκριμένα:

  • Βελτίωση απόδοσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
    • Αναβάθμιση της ιπποδύναμης και ροπής του κινητήρα
    • ECU Tuning (επαναπρογραμματισμός ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου)
    • Αύξηση ογκομετρικού βαθμού απόδοσης
    • Υπερτροφοδότηση κινητήρα (Turbo, Supercharger, Nitro)
  • Υβριδικά -Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα
  • Υγραεριοκίνηση - Αεριοκίνηση
  • Ευθυγράμμιση - Δυναμική οχημάτων

 

Πληροφορίες συμμετοχής

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Οι καταρτιζόμενοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Post Graduate Diploma, Επιπέδου 7, από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων LRN κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και την ΕΕ.

*Οι διεθνείς πιστοποιήσεις LRN προσφέρονται σε συνεργασία με την Dequals – αποκλειστικός αντιπρόσωπος των NCFE και LRN για την Ελλάδα

Διάρκεια: 20 εβδομάδες | 12 ώρες / εβδομάδα. Όλα τα μαθήματα είναι εργαστηριακά και πραγματοποιούνται σε ολιγομελή κλειστά τμήματα. Δημιουργία projects

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλο.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.