Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

Εκπαίδευση Διευθυντών & Προϊσταμένων Τμημάτων για την Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Ξενοδοχείων

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV HELLAS

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Μαρία Λιοντάκη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε διευθυντές και προϊστάμενους τμημάτων ξενοδοχείου και όλους όσους θα έχουν θέσεις συντονιστή και μελών ομάδας διαχείρισης

ΣΚΟΠΟΣ

Στόχος του σεμιναρίου είναι η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και η απόκτηση γνώσεων για την εφαρμογή τους σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Περίγραμμα σεμιναρίου:

• Πηγές & Μετάδοση Ιογενών Λοιμώξεων (SARS-CoV-2 & COVID-19)

• Ομάδα Διαχείρισης

• Συντονιστής Σχεδίου Δράσης & Σχεδίου Διαχείρισης Ύποπτου Κρούσματος

• Γενικές Κατευθυντήριες Οδηγίες και βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του ιού αναφορικά με την Προσωπική & Αναπνευστική Υγιεινή και τη χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας

• Ενίσχυση μεθόδων και πρακτικών καθαρισμού και απολύμανσης με έμφαση σε σημεία συχνής επαφής

• Επικοινωνιακή Προσέγγιση και Μέθοδοι Ενημέρωσης Πελατών & Προσωπικού για τα βασικά επιπλέον μέτρα

• Συμπεριφορά και ενέργειες σε περίπτωση ασθένειας προσωπικού

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας