Κατηγορία:
Διακόσμηση/Μόδα/Αισθητική, Διακόσμηση

Ταχύρρυθμο σεμινάριο Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου Κατοικίας

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Visual Arts Deco
ΑΘΗΝΑ
18/08/2021 έως 23/08/2021
8 ώρες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου Μουχτούρη Σοφία αρχιτέκτων διακοσμήτρια εσωτερικών χωρών και visual merchandiser, δραστηριοποιείται στον τομέα της αρχιτεκτονικής διακόσμησης και κατασκευής από το 1998.
Με συνεχή παρουσία στο χώρο 19 ετών, έχει δημιουργήσει τη Visual arts deco, δημιουργικό γραφείο με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Ασχολείται παράλληλα με την εισήγηση σεμιναρίων διακόσμησης.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον Ακτο art & design είναι κάτοχος του Diploma of Higher Education in INTERIOR DESIGN from the Middlesex University of London. Έχει συνεργαστεί στο τομέα της διακόσμησης καταστημάτων & visual merchandising με διεθνής εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια εξέλιξη του retail (όπως τα marks & Spencer τα πρώτα πολυκαταστήματα στο κόσμο με βραβείο guinness για τη ταχύτατη πώληση των εμπορευμάτων τους).
Έχει επιμεληθεί στο τομέα διακόσμησης καταστημάτων και του visual merchαndising την οργάνωση νέων ελληνικών επιτυχημένων εταιριών (με αντικείμενο το ένδυμα και άλλες με είδη σπιτιού)που απαριθμούν πολλά υποκαταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και έχει συμβάλει με επιτυχία στην εξέλιξη τους. Έχει επιμεληθεί περισσότερες από 150 κατοικίες (home design – interior styling)και περισσότερους από 100 επαγγελματικούς χώρους (store design – visual merchandising) περισσότερες από 1000 βιτρίνες (Decor και styling).
Το 2010 της έγινε πρόταση να διδάξει σεμινάρια διακόσμησης που υλοποιούνται από τότε κάθε χρόνο με επιτυχία.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους που δεν έχουν γνώσεις διακόσμησης αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες κατασκευαστές, πωλητές ειδών σπιτιού, επίπλων κ.α

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το σεμινάριο αποτελείται απο δύο ανεξάρτητες ενότητες εξίσου σημαντικές. Δείτε εδώ την άλλη ενότητα.

Σεμινάριο ταχύρρυθμο "Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου Κατοικίας"
Η Visual arts deco σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία, σχεδιάζοντας σαν πραγματικός διακοσμητής, υλοποιώντας έναν υπαρκτό χώρο από την αρχή έως το τέλος έως και την τελευταία του λεπτομέρεια στο προσωπικό γραφείο της διακοσμήτριας Σοφίας Μουχτούρη.
Μέσα από τη γνώση και εμπειρία τους θα σας κατευθύνουν ώστε να επιλέξετε σωστά τα υλικά, τα χρώματα, τα σχήματα, τις υφές, καθώς και τις λειτουργίες που θα εναρμονιστούν και θα δώσουν στο σύνολο ένα τελειοποιημένο χώρο, βάζοντας πάντα το προσωπικό σας στιλ και έχοντας ακολουθήσει σωστά τους κανόνες της τέχνης και της τεχνικής.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου βασίζεται σε εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει τη σωστή κατεύθυνση στους ενδιαφερόμενους , έτσι ώστε να αποχτήσουν τη βάση και τη σωστή προσέγγιση στη μεθοδολογία που θα υιοθετήσουν έτσι ώστε να έχουν ασφαλή αποτελέσματα.

Το σεμινάριο θα τους βοηθήσει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να τις εξελίξουν στην πράξη.

Το σεμινάριο δίνει έμφαση στην ανάλυση του ανθρώπου με σκοπό η σύνθεση που θα προκύψει να αποτελεί εξατομικευμένη μελέτη πάνω στην αισθητική του κάθε ατόμου. Μέσα από μια σειρά στοχευμένων ασκήσεων ο σπουδαστής συνειδητοποιεί πράγματα για τον εαυτό του που θα τα δει να εκτυλίσσονται στη πορεία του σεμιναρίου και να παίρνουν μορφή.

Διδάσκεστε αποκτώντας παράλληλα θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, βασικές αρχές αρχιτεκτονικής, διακόσμησης, χρωματολογία, ιστορία τέχνης, καθώς και σύνθεση, διαρρύθμιση, βασικές αρχές φωτισμού, ψυχολογία των κατοίκων και εργονομία.

Οι χώροι που θα μελετηθούν είναι το καθιστικό, η κουζίνα, η είσοδος, η κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, το γραφείο και το παιδικό.

Σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και κυρίως, να απελευθερώσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες.

Παρέχεται οπτικοακουστικό υλικό για τη διδασκαλία των θεωρητικών.

* Η Βεβαίωση που θα λάβετε θα αναφέρει την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

- Η παρακολούθηση θα γίνει και μέσω live streaming.

Συνολική Διάρκεια 8 Ώρες (2 Μαθήματα διάρκειας 4 ωρών).
(Τα μαθήματα θα γίνουν Τετάρτη 18/8 και Δευτέρα 23/8(18:00 – 22:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

130€

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας