Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Ταχύρρυθμο σεμινάριο Visual Merchandising / Διακόσμηση Καταστημάτων & βιτρινών

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Visual Arts Deco
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Διακόσμηση

Εισηγητής

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου Μουχτούρη Σοφία αρχιτέκτων διακοσμήτρια εσωτερικών χωρών και visual merchandiser, δραστηριοποιείται στον τομέα της αρχιτεκτονικής διακόσμησης και κατασκευής από το 1998.
Με συνεχή παρουσία στο χώρο 19 ετών, έχει δημιουργήσει τη Visual arts deco, δημιουργικό γραφείο με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Ασχολείται παράλληλα με την εισήγηση σεμιναρίων διακόσμησης.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον Ακτο art & design είναι κάτοχος του Diploma of Higher Education in INTERIOR DESIGN from the Middlesex University of London. Έχει συνεργαστεί στο τομέα της διακόσμησης καταστημάτων & visual merchandising με διεθνής εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια εξέλιξη του retail (όπως τα marks & Spencer τα πρώτα πολυκαταστήματα στο κόσμο με βραβείο guinness για τη ταχύτατη πώληση των εμπορευμάτων τους).
Έχει επιμεληθεί στο τομέα διακόσμησης καταστημάτων και του visual merchαndising την οργάνωση νέων ελληνικών επιτυχημένων εταιριών (με αντικείμενο το ένδυμα και άλλες με είδη σπιτιού)που απαριθμούν πολλά υποκαταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και έχει συμβάλει με επιτυχία στην εξέλιξη τους. Έχει επιμεληθεί περισσότερες από 150 κατοικίες (home design – interior styling)και περισσότερους από 100 επαγγελματικούς χώρους (store design – visual merchandising) περισσότερες από 1000 βιτρίνες (Decor και styling).
Το 2010 της έγινε πρόταση να διδάξει σεμινάρια διακόσμησης που υλοποιούνται από τότε κάθε χρόνο με επιτυχία.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους που δεν έχουν γνώσεις διακόσμησης αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες κατασκευαστές, πωλητές ειδών σπιτιού, επίπλων, σε επαγγελματίες που επιθυμούν περαιτέρω εξειδίκευση, στελέχη και ιδιοκτήτες καταστημάτων, διευθυντές και πωλητές, διακοσμητές, μηχανικούς κ.α.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο αποτελείται απο δύο ανεξάρτητες ενότητες εξίσου σημαντικές. Δείτε εδώ την πρώτη.

Σεμινάριο ταχύρρυθμο ‘’Visual Merchandising / Διακόσμηση Καταστημάτων & βιτρινών''
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων, όπως επίσης και στον χειρισμό της προώθησης των εμπορευμάτων κάθε επιχείρησης ''Visual Merchandising Communication" (VMC) -- (βιτρίνα & εσωτερικό στήσιμο προϊόντων) με σκοπό πάντα την αύξηση των πωλήσεων.
Οι στόχοι του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η απόκτηση θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων ως προς τις βασικές αρχές σχεδιασμού καταστήματος.

Θεματικές ενότητες που αναλύονται στο σεμινάριο:
Η διαρρύθμιση, η σύνθεση, ο σχεδιασμός του εξοπλισμού, το στήσιμο εμπορεύματος, η χρωματολόγια, η δημιουργία θεματικής βιτρίνας Window Dressing ανάλογη με το ύφος της εταιρείας, και η προώθηση της εταιρικής ταυτότητας, το Window Calendar – Χρονοδιάγραμμα Βιτρίνας , η χρησιμότητα των γραφικών, η κατηγοριοποίηση εμπορευμάτων, το πλάνο προβόλων, το χρονοδιάγραμμα Store Layout, το προφίλ πελατών, ηοπτική επικοινωνία.

Αναλύονται όλες οι μέθοδοι που αποσκοπούν να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό και λειτουργικό αγοραστικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κοινό.

Παρέχεται οπτικοακουστικό υλικό για τη διδασκαλία των θεωρητικών

* Η Βεβαίωση που θα λάβετε θα αναφέρει την ολοκλήρωση του σεμιναρίου της κάθε ενότητας

Πληροφορίες συμμετοχής

- Παρακολούθηση μέσω live streaming.

Συνολική Διάρκεια 8 Ώρες (2 Μαθήματα διάρκειας 4 ωρών).

(Τα μαθήματα θα γίνουν Δευτέρα 28/2 και Τετάρτη 2/3 18:00 – 22:00)

(Τα μαθήματα θα γίνουν Δευτέρα 14/3 και Τετάρτη 16/3 18:00 – 22:00)

Κόστος Συμμετοχής

250€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.