Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ψυχαγωγία & Δημιουργική Απασχόληση

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ψυχαγωγία και η δημιουργική απασχόληση αποτελούν μία επαγγελματική κατεύθυνση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στον τομέα του Τουρισμού και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που το τελευταίο διάστημα γίνεται δημοφιλής και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους, όπως κρουαζιερόπλοια, camping, παιδότοπους, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων κτλ. Απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους του τομέα Τουρισμού αλλά και Παιδαγωγικών σπουδών καθώς και ΤΕΦΑΑ, προπονητικής αλλά και χορό, θέατρο, τραγούδι. Επίσης απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο της Τουριστικής Ψυχαγωγίας. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και πλήρη εκπαίδευση σε ότι αφορά τη διοργάνωση και διεξαγωγή ολοκληρωμένων προγραμμάτων ψυχαγωγίας, ώστε να απευθυνθούν στοχευμένα σε επιχειρήσεις (Τουριστικές ή μη) της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το σεμινάριο αποτελείται από τις παρακάτω διδακτικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στη λειτουργία και οργάνωση μιας Ξενοδοχειακής Επιχ/σης. Εξυπηρέτηση πελατών, Κανόνες υγιεινής – ασφάλειας παιδιών.
  • Συμπεριφορά και τρόπος ζωής του ψυχαγωγού. Κανόνες και συμπεριφορά σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα. Αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων. Διαχείριση κρίσεων.
  • Recreation Activities and Programs. Σχεδιασμός και υλοποίηση πρωινών και βραδινών δραστηριοτήτων για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποιήσεις

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

*Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.