Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ανθοδετική Τέχνη (Ταχύρρυθμο)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Education Wedding Professionals by Your Own Events
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Εισηγητής

Πέννυ Ζάχου
Η Πέννυ Ζάχου σπούδασε διεθνείς και δημόσιες σχέσεις και από τα πρώτα φοιτητικά της χρόνια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων. Αφού μέσα από τη φοιτητική της αυτή ενασχόληση αντιλήφθηκε την αγάπη και το πάθος της για τον τομέα των εκδηλώσεων έστρεψε τις σπουδές της στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, διακόσμηση τοπίου και έπειτα στην Ανθοδετική τέχνη. Ακολούθησαν πολλά σεμινάρια εξειδίκευσης στις κοινωνικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εργάστηκε στα πιο γνωστά κτήματα και χώρους δεξιώσεων , σε πολύ γνωστά γραφεία wedding planning στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , και δούλεψε με τους καλύτερους ανθοδέτες και στα πιο σύγχρονα εργαστήρια. Από το 2015 έχει τη δική της εταιρία event planning με σπουδαία ανοδική πορεία και ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο διακόσμησης , κατασκευών και λουλουδιών.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ανθρώπους που ξεκινούν δίκη τους επιχείρηση στο χώρο των ανθοστολισμών ή παρεμφερή επιχειρήσεων (διοργάνωση εκδηλώσεων, είδη γάμου βάπτισης , wedding planners κτλ.), να εργαστούν στο χώρο ,σε ερασιτέχνες , αλλά και επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους .

Σκοπός

Το σεμινάριο έχει στόχο την πλήρη εκμάθηση της ανθοδετικης τέχνης σε όλες της πτυχές της, την εξειδίκευση των συμμετεχόντων στους ανθοστολισμούς κοινωνικών εκδηλώσεων και την πλήρη επαγγελματική επάρκεια αυτών.

Πάνω από όλα όμως να εκφράσουμε συναισθήματα μέσα από την τέχνη για να δημιουργήσουμε υπέροχες στιγμές .

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεωρία: είδη λουλουδιών, εποχή, κόστος, κοστολόγια, συνδυασμοί λουλουδιών, χρωματολογία, υλικά, προμηθευτές και εξοπλισμός.

Πρακτική και θεωρία: χρήση υλικών, μπουκέτα, ανθοδέσμες, συνθέσεις σε σφουγγάρι, στολισμός λαμπάδων, στολισμός αυτοκινήτου, γιρλάντες, στεφανάκια, κορσάζ, μπουτονιέρες κ.ά

Πληροφορίες συμμετοχής

Μετά το πέρας του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση σπουδών και προώθηση βιογραφικού (για όσους ενδιαφέρονται).

Διάρκεια:18 ώρες

Κόστος Συμμετοχής

290€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.