Κατηγορία:
Οργάνωση & Διοίκηση, Βελτίωση Ικανοτήτων Διοίκησης, Management

Εισαγωγή στις διαπραγματεύσεις

Μοιράσου το

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Οργάνωση & Διοίκηση, Βελτίωση Ικανοτήτων Διοίκησης, Management

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ειρήνη Γκότση
Η Ειρήνη Γκότση είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας με ειδίκευση στις κλασικές σπουδές. Παρακολουθεί μαθήματα Συστημικής Ανάλυσης και Project Management στο πλαίσιο μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς ενώ έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια πάνω στο Digital Marketing. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις εκδόσεις βιβλίων, την επιμέλεια και διόρθωση αυτών αλλά και στην οργάνωση εκδηλώσεων για την προώθηση του βιβλίου σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, χώρους πολιτισμού και βιβλιοπωλεία. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και διαθέτει προϋπηρεσία στην διδασκαλία της ελληνικής ως ξένη γλώσσα. Μιλά άπταιστα αγγλικά - γαλλικά και τουρκικά σε επίπεδο συνεννόησης.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Στελέχη επιχειρήσεων, διευθυντικά στελέχη, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταστημάτων, πωλητές

ΣΚΟΠΟΣ

Όλες μας οι συναναστροφές και επαφές περιλαμβάνουν το στοιχείο της διαπραγμάτευσης. Στον επιχειρηματικό κόσμο μιλούμε πλέον για διαπραγματεύσεις ως μια συστηματική διαδικασία με συγκεκριμένους κανόνες πάνω στη θέσπιση ορίων, παραμέτρων αλλά και στόχων. Η σωστή διαπραγμάτευση έχει συγκεκριμένη θεματική και χρειάζεται εκπαίδευση, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία. Και η επιτυχία αυτή είναι πάντα μετρήσιμη!
Μάθετε τους θεμελιώδεις κανόνες που θα σας κάνουν αξεπέραστους διαπραγματευτές και θα ισχυροποιήσουν την αυτοπεποίθησή σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο! Μάθετε ακόμη πώς να αποφύγετε τις συγκρούσεις αλλά και πώς να χτίσετε μια δυνατή ομάδα!
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να:
• Γνωρίζουν αν πρέπει και τι έχουν να διαπραγματευτούν
• Αντιλαμβάνονται τα «ναι» και τα «όχι» στην διαπραγμάτευση
• Διαχωρίζουν τα στάδια κάθε διαπραγμάτευσης
• Ορίζουν ξεκάθαρους στόχους

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Περιγραφή σεμιναρίου
Θεματολογία:
Ορισμός της διαπραγμάτευσης
Είδη/κατηγορίες
Παρουσίαση των κανόνων που οδηγούν σε μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση
Πρακτικές ασκήσεις

Μεθοδολογία
:
Σύντομες παρουσιάσεις που ακολουθούνται από πρακτικές ασκήσεις. Σε όλα τα στάδια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά με τη καθοδήγηση του εκπαιδευτή.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν το δικό τους portfolio με δραστηριότητες και ασκήσεις, καθώς και πλάνο εφαρμογής των αποτελεσμάτων της κατάρτισης.
Πρόγραμμα
16:00 – 17:45: Εισαγωγή και γενικό πλαίσιο. Ορισμοί, καθορισμός στόχων, συλλογή πληροφοριών και προετοιμασία τακτικής για μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση.
17:45 – 18:00: Διάλειμμα
18:00 – 20:00: Οι θεμελιώδεις κανόνες μια ολοκληρωμένης διαπραγμάτευσης και η εφαρμογή αυτών των κανόνων στην πράξη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

40€

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας