Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ενσυνείδητη Ηγεσίας (Conscious Leadership)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Aipeia Consulting
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Η εισηγητής του σεμιναρίου, Άρτεμις Ευαγγελίδη, είναι η ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AIPEIA Consulting με 20 χρόνια εμπειρία ως Νομικός Σύμβουλος επιχειρήσεων και με πελάτες σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, ΗΠΑ και Μέση Ανατολή. Το Conscious Leadership αποτελεί για την Άρτεμη πηγή έμπνευσης και μελέτης για πολλά χρόνια, ενώ έχει αναπτύξει τα εργαλεία που απαιτούνται ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να ενσωματώσουν, να καινοτομήσουν και να επεκτείνουν τη συνειδητότητα τους στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρώτο της βιβλίο για το Conscious Leadership εκδίδεται εντός του 2019 ενώ ήδη επεξεργάζεται τις τελευταίες λεπτομέρειες για το δεύτερο βιβλίο της σειράς.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε υπαλλήλους όσο και σε επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων. Σημειώνεται ότι γίνονται δεχτά μόνο 8-10 άτομα για να ενισχυθεί η επικοινωνία και η αποτελεσματικότητα της ομάδας.

Σκοπός

Τι θα κερδίσετε
Κατά την διάρκεια των 2 ήμερων που διαρκεί το σεμινάριο θα σας προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αποκτήσετε σαφήνεια στα ακόλουθα:
- Η συνείδηση – τι είναι και τι σημαίνει για εσάς;
- Ηγεσία – Πως ορίζεται και γιατί έχει σημασία;
- Το επίπεδο της αυτογνωσίας σας και γιατί είναι τόσο σημαντικό;
- Ο στόχος σας – τι είστε εδώ να κάνετε και γιατί?
- Οι αξίες σας – τι καθοδηγεί την συμπεριφορά και τις ενέργειες σας;
- Τα 15 βασικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν το ποιοι είμαστε και το επίπεδο συνείδησης μας;
- Διεύρυνση των Βασικών μας Στοιχείων στα 7 βασικά χαρακτηριστικά του Συνειδητού Ηγέτη και πως μπορούμε να τα επιτύχουμε;
- Διαχείριση Χρόνου (Εαυτού); και
- Οι 4 Θεμελιώδης Άξονες μιας Συνειδητής Κουλτούρας και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο χώρος των επιχειρήσεων έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 20 χρόνια. Μέθοδοι και μοντέλα ηγεσίας που πριν ήταν επιτυχημένα, αποδεικνύονται πλέον ασύμβατα με το παρόν επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το σεμινάριο Ενσυνείδητης Ηγεσίας (Conscious Leadership) διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και έχει ήδη βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και να βελτιώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες άμεσα και εμφαντικά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι συμμετέχοντες μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αυτο-προσδιορισμού και αυτο-ανάπτυξης, μέσω μιας διαδικασίας που οδηγεί στην αλλαγή της νοοτροπίας τους, του τρόπου συμπεριφοράς τους και τελικά στην είσοδο στον κόσμο του Συνειδητού Ηγέτη.

Σημαντική σημείωση: Το σεμινάριο πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα!

Κόστος Συμμετοχής

€500 το άτομο (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Early Bird €400 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι τις 31 Μαΐου

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.