Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Προετοιμασία για τις εξετάσεις του δημοσίου για πλήρωση θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Τράπεζα της Ελλάδος

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Veritas ΚΔΒΜ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Περιγραφή σεμιναρίου

Το ΚΔΒΜ VERITAS διοργανώνει κύκλο μαθημάτων προετοιμασίας για την συμμετοχή στις γραπτές εξετάσεις για τον διαγωνισμό σύμφωνα με την εκδοθείσα προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Γ/2019
Η 1Γ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, αφορά στην πλήρωση εξήντα (60) θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις της προκήρυξης αυτής ο υποψήφιος πρέπει να κατέχει έναν από τους οριζόμενους τίτλους σπουδών, καθώς και τα πρόσθετα προσόντα που αναγράφονται μαζί με τους αντίστοιχους κωδικούς τους στους πιο κάτω πίνακες, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ
Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΤΕΕ Β΄ κύκλου ή Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ
Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις. Τα πρόσθετα προσόντα δίνονται στον «ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ», στήλη «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ» με τους αντίστοιχους κωδικούς τους, όπως αναφέρονται παρακάτω.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΚΩΔ. 001: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου. Οι υποψήφιοι που αποδεικνύουν τη γνώση χειρισμού Η/Υ με τον τίτλο σπουδών τους, πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν τον κωδικό 001 που απαιτείται ως πρόσθετο προσόν.
ΚΩΔ. 002: Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Πρόγραμμα μαθημάτων
Το πρόγραμμα διδασκαλίας της Veritas καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Πληροφορίες συμμετοχής

Παρέχονται:
• Αυστηρά ολιγομελή τμήματα
• Η πρώτη τρίωρη συνάντηση ΔΩΡΕΑΝ
• Καθηγητές με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων
• Υλικό πρακτικής εξάσκησης ΔΩΡΕΑΝ
• Θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικές συναντήσεις ΔΩΡΕΑΝ
• Προσομοίωση εξετάσεων ΔΩΡΕΑΝ

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 17.30 – 20.30.

Κόστος Συμμετοχής

€1.150 (σε 3 δόσεις) ή €1.000 (σε 1 δόση)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.