Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Μαθήματα Φωτογραφίας για Αρχάριους

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Nikos Dimou Photography
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Εισηγητής

Ο Νίκος Δήμου ανακάλυψε τη μαγεία της φωτογραφίας πριν από 18 χρόνια. Είναι μέλος του SWPP (Social Wedding Portrait Photographer) από το 2007, διεθνή οργανισμού μέσω του οποίου απέκτησε τη διάκριση LSWPP, όπως και του Σωματείου Φωτογράφων Θεσσαλονίκης από το 2005 Έχοντας παρακολουθήσει τη δουλειά παγκοσμίως αναγνωρισμένων φωτογράφων όπως μεταξύ άλλων του: Kevin Kubota, Martin Grahame Dunn, Ryan Schembri,Sergey Ivanov,Jerry Ghioni,Nick Ghioni,Jim Garner,David Becksteand,Keda Z. Feng,CM Leung και πολλών άλλων γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει η τέχνη της φωτογραφίας. Με πολυετή εμπειρία στην φωτογραφία γάμου, φωτογραφίζοντας ανθρώπους με συναισθήματα και προσωπικότητα, που θα κοιτάνε χρόνια αργότερα τις φωτογραφίες του γάμου τους, που είναι μια μοναδική και μαγική στιγμή για κάθε ζευγάρι, και θα είναι σε θέση να ξανανιώσουν όλη αυτή την πληθώρα συναισθημάτων που ένιωθαν τότε, απλά κοιτώντας μερικές φωτογραφίες. Έχοντας παρακολουθήσει τη δουλειά παγκοσμίως αναγνωρισμένων φωτογράφων όπως μεταξύ άλλων του: Kevin Kubota, Martin Grahame Dunn, Ryan Schembri,Sergey Ivanov,Jerry Ghioni,Nick Ghioni,Jim Garner,David Becksteand,Keda Z. Feng,CM Leung και πολλών άλλων γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει η τέχνη της φωτογραφίας. Με πολυετή εμπειρία στην φωτογραφία γάμου, φωτογραφίζοντας ανθρώπους με συναισθήματα και προσωπικότητα, που θα κοιτάνε χρόνια αργότερα τις φωτογραφίες του γάμου τους, που είναι μια μοναδική και μαγική στιγμή για κάθε ζευγάρι, και θα είναι σε θέση να ξανανιώσουν όλη αυτή την πληθώρα συναισθημάτων που ένιωθαν τότε, απλά κοιτώντας μερικές φωτογραφίες.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι αγαπάνε την φωτογραφία, οι γνώσεις τους βρίσκονται σε αρχάριο επίπεδο και θέλουν να μάθουν πώς να χειρίζονται άπταιστα την μηχανή τους και τεχνικές που δίνουν επαγγελματικό και άρτιο αποτέλεσμα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε κλειστό τμήμα, PRIVE, σε έναν φιλικό χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο.

Η διδασκαλία είναι 90΄ και το πρώτο μάθημα είναι εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια αφορούν τις ακόλουθες ενότητες:

  • Γενικές αρχές φωτογραφίας
  • Crop-Full frame
  • Εστίαση – Matrix – SPΟΤ
  • Διάφραγμα – Ταχύτητα (ND FILTER) – ISO -P.S.A.M.
  • WB ισοροπία λευκού- μονάδα μέτρησης KΕLVIN θερμοκρασία χρώματος
  • Είδη Φωτισμού (Catchlight)
  • RAW – JPEG
  • Σωστό Φως (flash-led-ambient) – Backround – Expose – Σκηνοθεσία – Καθοδήγηση
  • Νόμος των τρίτων
  • Διαφορά φακών (Macro, Τηλεφακός, ευρυγώνιος, Prime)

Το τέταρτο μάθημα πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο

Το πέμπτο μάθημα αφορά την χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας σε φωτογραφίες των μαθητών. Lightroom: Preset. Import - Διορθώσεις – Export-Slideshow

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.