Κατηγορία:
Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROCERT- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γιώργος Μανουσόπουλος Οικονομολόγος, Ειδικός Κοστολόγος, Αξιολογητής Επενδυτικών Σχεδίων & Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Έχει Εργασιακή Εμπειρία 35 χρόνων τόσο σαν Στέλεχος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, όσο και σαν Εισηγητής σε Σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει ασχοληθεί με την Οργάνωση Επιχειρήσεων, με την Κοστολογική Οργάνωση και Ανάπτυξη Κοστολογικών Μοντέλων, με τον Έλεγχο Βιωσιμότητας Επιχειρήσεων και Οργανισμών μέσω της Ανάλυσης και Αξιολόγησης των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων, με την Ανάπτυξη & Αξιολόγηση Business Plan, με την Ανάπτυξη Budget & Budget Control, με την Ανάπτυξη Marketing Plan κ.λ.π.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες με απλό και κατανοητό τρόπο να εξοικειωθούν μέσα από ασκήσεις και παραδείγματα (case studies) στα βασικά οικονομικά θέματα και να μάθουν όλες τις οικονομικές έννοιες, που τους είναι απαραίτητες στην καθημερινή επαγγελματική ενασχόλησή τους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Όλες οι αποφάσεις που καλούνται να πάρουν κάθε μέρα οι διοικούντες και τα στελέχη κάθε επιχείρησης εμπεριέχουν οικονομικά μεγέθη και έννοιες, τις οποίες πρέπει να γνωρίζουν, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν τα στοιχεία και τα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων, να μπορούν να παίρνουν τις αποφάσεις αυτές βάσει πραγματικών δεδομένων και να αντιλαμβάνονται το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  Υποστηρικτικό υλικό:
• Το σεμινάριο σε έντυπη μορφή και ηλεκτρονική μορφή
• Τεχνοοικονομικά στοιχεία και πληροφορίες υπό μορφή εκπαιδευτικής άσκησης για να αναπτύξετε μελέτη προϋπολογισμού την οποία θα μας στείλετε και θα σας δώσουμε την αξιολόγηση
• Η παρουσίαση θα γίνει σε εξειδικευμένο λογισμικό

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας