Εισηγητής
Ελένη Καπνιά,
Έχει σπουδάσει Ιστορία Αρχαιολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογία. Πάντρεψε την αγάπη της για την ιστορία, με την αγάπη της για τη διατροφή. Κάνει έρευνα, πραγματοποιώντας αναδρομές στην ιστορία που αφορούν τις διατροφικές συνήθειες οι οποίες παντρεύονται με τα ήθη και τα έθιμα κάθε εποχής. Διασώζει τις συνταγές στη σύγχρονη εποχή, διατηρώντας την παράδοση στο ακέραιο αλλά ταυτόχρονα κάνει προσθήκες βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα. Από τη θεωρία στην πράξη και αντίστροφα.
Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες pastry chef, αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες, ή όσους φυσικά θέλουν να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας, ερασιτέχνες που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και τις χριστουγεννιάτικες γλυκές λιχουδιές!