Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
First Help Training & Surviving
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Υγεία / Πρώτες Βοήθειες / Αθλητισμός

Περιγραφή σεμιναρίου

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας παρέχεται αποκλειστικά από εγκεκριμένους φορείς εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών ή πιστοποιημένους εκπαιδευτές υπό την αιγίδα εγκεκριμένων φορέων.

Το πρόγραμμα εκπαιδευτών πρώτων βοηθειών στην εργασία της RTI αποτελεί αυτόνομη διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης εκπαιδευτών ώστε τόσο οι ενδιαφερόμενοι χωρίς προηγούμενη εμπειρία όσο και οι ήδη πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, να έχουν τη δυνατότητα να διδάξουν εγκεκριμένα προγράμματα πρώτων βοηθειών στους εργασιακούς χώρους.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι υποψήφιοι καταρτίζονται με θεματικές ενότητες όπως: Νομοθεσία – υποχρεώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, ορθή παρουσία του εκπαιδευτή στην αίθουσα, διαχείριση ομάδας εκπαιδευομένων, μέθοδοι παρουσίασης και επίδειξης αντικειμένων πρώτων βοηθειών, διδασκαλία και αξιολόγηση της πορείας του σεμιναρίου, χρήση υλικών και προπλασμάτων εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια παρέχεται ειδική κατάρτιση σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή εξετάσεων των συμμετεχόντων, αναπτύσσονται οι μέθοδοι γραπτής και πρακτικής εξέτασης, οι τρόποι αξιολόγησης των εκπαιδευομένων καθώς και η χρήση όλων των εντύπων διαχείρισης διαδικασιών στο σύστημα της RTI.

Προαπαιτούμενες Γνώσεις
Ηλικία άνω των 18 ετών
Πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών στην εργασία (18 ωρών) RTI. Δικαίωμα συμμετοχής επίσης, έχουν οι κάτοχοι του αντίστοιχου πιστοποιητικού από άλλους φορείς, συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης γνωστικού αντικειμένου και παρουσιάζοντας 3 δεξιότητες που θα ζητηθούν.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια Εκπαίδευσης
3 ημέρες – 24 ώρες

Παρεχόμενο Υλικό
Σάκος Εκπαιδευτή RTI
Οδηγός Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία
Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία
Εγχειρίδιο Επειγόντων Περιστατικών
CD (Instructor Toolkit) με βοηθητικά αρχεία διοργάνωσης και φόρμες, στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.
Παρουσιάσεις για τα δύο προγράμματα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.