Βρείτε Σεμινάρια
x

First Help Training & Surviving

Χρυσολωρά 12, 12132, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

Η First Help Training & Surviving,
παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας. Τα προγράμματα μας, είναι κατάλληλα σχεδιασμένα, ώστε να απευθύνονται σε ιδιώτες, εργαζομένους επιχειρήσεων, επαγγελματίες υγείας κ.α., χορηγώντας διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εκπαίδευσης.

Στην εταιρεία μας, θέτουμε ως στόχο την εναρμόνιση της ευχάριστης εκπαίδευσης με την απόκτηση ουσιαστικής και ορθής γνώσης! Απαντάμε σε καίριες ερωτήσεις, καταρρίπτουμε «μύθους», συμπληρώνουμε τις ελλιπείς γνώσεις γύρω από το αντικείμενο των Α' Βοηθειών και αποκτούμε αυτοπεποίθηση σχετικά με την αντιμετώπιση καθημερινών περιστατικών! Σκοπός μας είναι η πιστοποιημένη εκπαίδευση ιδιωτών και εργαζομένων επιχειρήσεων στις πρώτες βοήθειες, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας γνώση και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

Η First Help Training & Surviving, ως αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη εταιρεία εκπαίδευσης, χορηγεί διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά Πρώτων Βοηθειών της RTI, είναι επίσημο μέλος της “Association Of Healthcare Trainers” στη Μ. Βρετανία, επίσημος συνεργάτης του European Maritime Training Center SA, και με την πιστοποίηση της ABS Academy, μπορεί να παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών.

Σεμινάρια σε Αίθουσα

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.