Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
DES - Dietschi Educational Services
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε εκπαιδευτές & παρουσιαστές οποιασδήποτε προέλευσης και αντικειμένου, HRManagers και άτομα που προορίζονται να γίνουν εκπαιδευτές ή να αναλάβουν ρόλο coach ή μέντορα εκπαιδευτή/ών. Ένα πρακτικό εργαστήριο για καθηγητές αγγλικών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και διευθυντές σπουδών.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να σε μάθει να εστιάζεις στο πώς εκπέμπεις τα μηνύματά σου προς τους εκάστοτε αποδέκτες, να πάρεις feedback από ένα απαιτητικό ακροατηρίο εκπαιδευτών, να κοιτάξεις στον καθρέφτη με αντικειμενικότητα το ρόλο του εκπαιδευτή που υιοθετείς και να προσεγγίσεις αναλυτικά και μεθοδικά όλες τις παραμέτρους επιτυχίας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο Women On Top (WOT) οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εμπειρίες εκπαίδευσης για εργαζόμενους, επιχειρηματίες και άνεργους, που καταπιάνονται συνολικά με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και τους εξοπλίζουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πλησιάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στα όνειρά τους.

Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε με τους γονείς των μαθητών αλλά και με τους συνεργάτες μας, έτσι ώστε τα μηνύματα να φτάσουν στο στόχο τους αλλά και να αποφευχθούν οι συγκρούσεις; Πώς μπορούμε να μεταδώσουμε «δύσκολες» πληροφορίες και να βοηθήσουμε το συνομιλητή μας να τις εισπράξει και να τις αξιοποιήσει με τον κατάλληλο τρόπο; Ένα σεμινάριο με άμεσες πρακτικές επικοινωνίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού.

Πληροφορίες συμμετοχής

Εγγραφές μέχρι Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017
Κόστος συμμετοχής: 35€
Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος:
• Συμμετοχή στο σεμινάριο
• Βεβαίωση Παρακολούθησης
• Coffee Break

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.