Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΗΜΕΡΙΔΑ: Η ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ CARL ORFF ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ & ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Το Πολύτεχνο
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Εισηγητής

ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΑΝΟΥ (Μουσικοπαιδαγωγός)

Σκοπός

Στο σεμινάριο αυτό θα αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά και τα μέσα με τα οποία η μουσικοκινητική αγωγή Orff λειτουργεί αντισταθμιστικά στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι σύγχρονες τάσεις αγωγής αποτελούν τον αντίποδα στην σημερινή οικονομικο-κοινωνική πραγματικότητα. Η τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία, η κοινωνία της πληροφορίας και της εξειδίκευσης καθιστούν απαραίτητη μια αγωγή που δίνει ευκαιρίες ελεύθερης έκφρασης, δυνατότητες ανάπτυξης της φαντασίας, περιβάλλοντα δημιουργικότητας, συνεργατικής αλληλεπίδρασης, αποδοχής της διαφορετικότητας.
Η μουσικοκινητική αγωγή Carl Orff πρεσβεύει αξίες και αρχές που την καθιστούν επίκαιρη και ωφέλιμη στην παρούσα χρονική συγκυρία. 

Σημείωση: Το σεμινάριο είναι βιωματικό. Για την καλύτερη διεξαγωγή του, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και κάλτσες.

Πληροφορίες συμμετοχής

Σημείωση: Η ημερίδα προσφέρεται και για παρακολούθηση εξ αποστάσεως. Εφόσον κριθεί απαραίτητο ή το επιθυμεί ο συμμετέχοντας χωρίς να παρακωλύεται ο βιωματικός της χαρακτήρας

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.