Κατηγορία:
Οργάνωση & Διοίκηση, Management, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV HELLAS

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Οργάνωση & Διοίκηση, Management, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γιώργος Καραδήμας

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε μεσαία και υψηλόβαθμα στελέχη πρώτης γραμμής όσο και σε ανώτατα στελέχη οποιουδήποτε οργανισμού που θέλουν να αποκτήσουν ισχυρή ικανότητα να διαχειρίζονται την αλλαγή προς όφελος του οργανισμού προωθώντας έτσι την διαρκή βελτίωσή του.

ΣΚΟΠΟΣ

Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν μια πλήρη εικόνα του πως να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και πώς να φτάνουν σε σωστές αποφάσεις και αποτελεσματική υλοποίηση. Θα αναγνωρίζουν το ποια προβλήματα είναι φυσιολογικά και ποια όχι. Θα αποκτήσουν εικόνα για το ρόλο της σύγκρουσης και από που προέρχεται αυτή και θα μάθουν πώς να την αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά.

“Σχεδιασμός δεν είναι το να αποφασίζετε τι να κάνετε αύριο. Είναι το να αποφασίζετε σήμερα υπό το φως του τι αναμένετε να είναι το αύριο.” Δρ. Ichak Adizes.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η αλλαγή είναι ένα διαρκές και αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής. Στις δουλειές, όπως και στην ζωή, η αλλαγή δημιουργεί προβλήματα που απαιτούν λύσεις. Η λύση τους όμως δημιουργεί άλλα προβλήματα σε έναν αέναο κύκλο. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε πως να αγκαλιάζετε την αλλαγή και θα σας δοθούν πρακτικές λύσεις που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε προβλήματα σε ευκαιρίες για διαρκή βελτίωση. Με αυτήν την γνώση, θα έχετε την δύναμη να επηρεάσετε την διαδικασία  λήψης αποφάσεων στην ζωή σας και στον οργανισμό σας δραματικά

Περιεχόμενα

• Η φύση των προβλημάτων
• Αποτελεσματική λήψη αποφάσεων
• Αποτελεσματική υλοποίηση αποφάσεων
• Ο ρόλος της σύγκρουσης και αποτελεσματική διαχείρισή της
• Στυλ και ρόλοι ηγεσίας και διοίκησης
• Η σημασία της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού
• Τομείς επέμβασης (όραμα, δομή στρατηγική, διαδικασίες, εργαλεία, άνθρωποι)
• Φυσιολογικά και μη φυσιολογικά προβλήματα, αναγνώριση κι αντιμετώπισή τους

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας