Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

Εργαστείτε ως Στέλεχος Επισιτισμού F&B Executive. Σεμινάρια Προετοιμασίας για Εργασία σε Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα. Εκπαίδευση στην Πράξη!

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕΜΕ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
23/09/2019
35 ώρες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από επιλεγμένο προσωπικό, επαγγελματίες του χώρου, με εμπειρία στις διαχειριστικές λειτουργίες μικρών και μεγάλων τουριστικών μονάδων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται:α) σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα του Τουρισμού, και συγκεκριμένα στο τμήμα Επισιτισμού (F&B). β) σε κάθε ενδιαφερόμενο (π.χ. ελεύθερο επαγγελματία – ιδιοκτήτη τουριστικής μονάδας, υπάλληλο τουριστικής επιχείρησης κ.α.) που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του σχετικά με την αποτελεσματική Λειτουργία μιας Τουριστικής Μονάδας.

ΣΚΟΠΟΣ

Το ολοένα και αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα στη χώρα μας έχει δημιουργήσει την ανάγκη στελέχωσης των σύγχρονων τουριστικών επιχειρήσεων με άτομα άρτια καταρτισμένα, ικανά να διαχειριστούν στην πράξη το εκάστοτε πελατολόγιο και να εργαστούν με επιτυχία.
Τα συγκεκριμένα σεμινάρια μέσω της πρακτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών που αφορά σε εξειδικευμένο προσωπικό, στις τουριστικές επιχειρήσεις και συγκεκριμένα στον τομέα επισιτισμού Food&Beverage. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:

Α. Να εργαστούν σε Εστιατόρια & Bar ή/και Εστιατόρια & Bar Ξενοδοχειακών Μονάδων ως υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών-service .
B. Να εργαστούν ως Υπεύθυνοι Εστιατορίου & Bar (Maitre) μιας οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας ή τουριστικού καταλύματος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ- ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

1η ενότητα: Εστιατορική Τέχνη
Οργάνωση Εστιατορίου
Το Προσωπικό του Εστιατορίου
Τεχνική Σερβιρίσματος
Υποδοχή πελατών – Λήψη παραγγελίας
Τεχνικές Πωλήσεων στο εστιατόριο
Μέθοδοι εξόφλησης λογαριασμού
Συντονισμός και απόδοση εργασιών

2η ενότητα: Οινολογία
Οι κυριότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης
Τεχνικές μεταφοράς, παρουσίασης και σερβιρίσματος του κρασιού
Οργανοληπτικός έλεγχος – γευσιγνωσία
Αρμονία κρασιού – εδέσματος

3η ενότητα: Bar
Οργάνωση και λειτουργία του bar
Η προσωπικότητα του barman
Εξοπλισμός
Αλκοολούχα ποτά – συνταγές βασικών ποτών και cocktails
Μη αλκοολούχα ποτά
Τεχνικές πωλήσεων
Συνεργασία με άλλα τμήματα

4η ενότητα: Ποιοτική εξυπηρέτηση – Διαχείριση παραπόνων

Βεβαιώσεις Σπουδών: Μετά το τέλος του προγράμματος παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας του Υπουργείου Παιδείας (Αριθμ. Άδειας ΕΟΠΠΕΠ 2101023).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

-Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Υπουργείο Παιδείας.
-Το σεμινάριο είναι 100% πράξη. Όλα τα μαθήματα γίνονται σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, σε εργαστήρια Η/Υ .
-Διδάσκουν Επαγγελματίες.
-Δωρεάν ηλεκτρονικές σημειώσεις.
-Τμήματα έως 10 ατόμων.
-Προσωπικός Η/Υ για κάθε σπουδαστή
-Διάρκεια Σεμιναρίου: 35 ώρες
-ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10% σε φοιτητές & ανέργους

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας