Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

Εργαστείτε ως Στέλεχος Επισιτισμού F&B Executive. Σεμινάρια Προετοιμασίας για Εργασία σε Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα. Εκπαίδευση στην Πράξη!

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕΜΕ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
05/10/2021
35 ώρες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από επιλεγμένο προσωπικό, επαγγελματίες του χώρου, με εμπειρία στις διαχειριστικές λειτουργίες μικρών και μεγάλων τουριστικών μονάδων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το συγκεκριμένο τμήμα στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών για εκπαίδευση και κατάρτιση εξειδικευμένου προσωπικού που αφορά στις τουριστικές επιχειρήσεις, και πιο συγκεκριμένα στον τομέα του Επισιτισμού (Food and Beverage) των Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στον συγκεκριμένο τομέα καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο (π.χ. ελεύθερο επαγγελματία – ιδιοκτήτη τουριστικής μονάδας, υπάλληλο τουριστικής επιχείρησης κ.α.) που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του σχετικά με την αποτελεσματική Λειτουργία του Επισιτιστικού τμήματος. Οι σπουδαστές διδάσκονται όλες τις απαραίτητες έννοιες που σχετίζονται με τα διάφορα πόστα ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου και/ή μπαρ, ενώ δίνεται έμφαση στην πρακτική κατάρτιση, που αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών.

ΣΚΟΠΟΣ

Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι η άρτια εκπαίδευση ολοκληρωμένων στελεχών, ικανών να διαχειριστούν στην πράξη το εκάστοτε πελατολόγιο και να αναλάβουν θέσεις του επισιτιστικού κλάδου. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να εργαστούν σε μπαρ ή/και εστιατόρια ξενοδοχειακών μονάδων ή άλλων τουριστικών καταλυμάτων ως στελέχη εξυπηρέτησης πελατών ή και ως υπεύθυνοι στο τμήμα του Επισιτισμού των Τουριστικών Επιχειρήσεων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
● Πρωινό και Βραδινό Set up
● Κανόνες Υγιεινής
● Τρόποι Κράτησης
● Συνεργασία με Προμηθευτές
● Οργάνωση Εστιατορίου
● Οινολογία και Γευστική δοκιμή – Γνωριμία με τον καφέ
● Άνοιγμα κρασιού – Τρόποι σερβιρίσματος – Παρουσίαση κρασιού
● Συνδυασμός Κρασιού με φαγητό
● Ιεραρχία Προσωπικού – Καθήκοντα & Σχέσεις με πελάτες
● Πρόγραμμα Προσωπικού & αδειών
● Διαχείριση Παραπόνων
● Πώς συνδέεται το F&B με τα υπόλοιπα τμήματα του Ξενοδοχείου
● Service After Covid19
● Essential Management & Coaching Skills | Restaurant Coach
● Δημιουργία menu & winelist
● Costo menu
● Κοστολόγηση – Έλεγχος αποθήκης
● Βιογραφικό και Συνέντευξη – Επιλογή Προσωπικού

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 35 ώρες (50λεπτες) | 2φορες/εβδομάδα x 3ώρες
ΩΡΑΡΙΑ: Πρωινά από τις 10:30πμ / Απογευματινά μετά τις 5μμ & Βραδινά από τις 8μμ / *Δυνατότητα εκπαίδευσης και τα Σάββατα
Το ωράριο διαμορφώνεται ανάλογα με τις συμμετοχές κατόπιν συνεννόησης

• Τα τμήματα είναι από 11 έως 14 άτομα
• Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε εργαστήρια Η/Υ και κάθε σπουδαστής έχει τη δική του θέση εργασίας.
• Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από επιλεγμένο προσωπικό, επαγγελματίες του χώρου, με εμπειρία στις διαχειριστικές λειτουργίες μικρών και μεγάλων τουριστικών μονάδων.
• Χορηγείται πλήρες πακέτο σημειώσεων
• Το σεμινάριο πραγματοποιείται είτε εξ’ αποστάσεως με Live εισήγηση, είτε δια ζώσης στα εργαστήριά μας.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Το ΚΕΜΕ αποτελεί Αδειοδοτημένο Κέντρο του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και
Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας με Αριθμό Αδείας 2101023 (Κε.Δι.Β.Μ.1). Μετά το πέρας
του σεμιναρίου χορηγείται αντίστοιχη Βεβαίωση Σπουδών.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

420 € | Early Bird 20% : 335€ για Προκρατήσεις Θέσεων Σεμιναρίων Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. | Εγγραφές Κρατήσεων έως 31/07 | Κατοχύρωση Θέσης - Προκαταβολή με την εγγραφή 105€

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας