Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Εργαστείτε ως Στέλεχος Επισιτισμού F&B Executive. Σεμινάρια Προετοιμασίας για Εργασία σε Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα. Εκπαίδευση στην Πράξη!

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΕΜΕ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
7/11/2024
35 ώρες

Εισηγητής

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από επιλεγμένο προσωπικό, επαγγελματίες του χώρου, με εμπειρία στις διαχειριστικές λειτουργίες μικρών και μεγάλων τουριστικών μονάδων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το συγκεκριμένο τμήμα στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών για εκπαίδευση και κατάρτιση εξειδικευμένου προσωπικού που αφορά στις τουριστικές επιχειρήσεις, και πιο συγκεκριμένα στον τομέα του Επισιτισμού (Food and Beverage) των Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στον συγκεκριμένο τομέα καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο (π.χ. ελεύθερο επαγγελματία – ιδιοκτήτη τουριστικής μονάδας, υπάλληλο τουριστικής επιχείρησης κ.α.) που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του σχετικά με την αποτελεσματική Λειτουργία του Επισιτιστικού τμήματος. Οι σπουδαστές διδάσκονται όλες τις απαραίτητες έννοιες που σχετίζονται με τα διάφορα πόστα ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου και/ή μπαρ, ενώ δίνεται έμφαση στην πρακτική κατάρτιση, που αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών.

Σκοπός

Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι η άρτια εκπαίδευση ολοκληρωμένων στελεχών, ικανών να διαχειριστούν στην πράξη το εκάστοτε πελατολόγιο και να αναλάβουν θέσεις του επισιτιστικού κλάδου. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να εργαστούν σε μπαρ ή/και εστιατόρια ξενοδοχειακών μονάδων ή άλλων τουριστικών καταλυμάτων ως στελέχη εξυπηρέτησης πελατών ή και ως υπεύθυνοι στο τμήμα του Επισιτισμού των Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Περιγραφή σεμιναρίου

  • Πρωινό και Βραδινό Set up
  • Κανόνες Υγιεινής
  • Τρόποι Κράτησης
  • Συνεργασία με Προμηθευτές
  • Οργάνωση Εστιατορίου
  • Οινολογία και Γευστική δοκιμή – Γνωριμία με τον καφέ
  • Άνοιγμα κρασιού – Τρόποι σερβιρίσματος – Παρουσίαση κρασιού
  • Συνδυασμός Κρασιού με φαγητό
  • Ιεραρχία Προσωπικού – Καθήκοντα & Σχέσεις με πελάτες
  • Πρόγραμμα Προσωπικού & αδειών
  • Διαχείριση Παραπόνων
  • Πώς συνδέεται το F&B με τα υπόλοιπα τμήματα του Ξενοδοχείου
  • Service After Covid19
  • Essential Management & Coaching Skills | Restaurant Coach
  • Δημιουργία menu & winelist
  • Costo menu
  • Κοστολόγηση – Έλεγχος αποθήκης
  • Βιογραφικό και Συνέντευξη – Επιλογή Προσωπικού

Πληροφορίες συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 35 ώρες (50λεπτες) / 1 μήνας
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 2 φορές την εβδομάδα x 3 ώρες
ΩΡΑΡΙΑ: Πρωινά - από τις 10:30-13:00 | Απογευματινά 17:30-20:00 | Βραδινά 20:15-22:45

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 100€ (η προκαταβολή αφαιρείται από το συνολικό κόστος) 

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - LIVE WEBINAR
To πρόγραμμα διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ' αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης, με Live εισήγηση μέσω εύχρηστης online πλατφόρμας.
Προϋπόθεση παρακολούθησης on-line:
• Χρήση desktop ή Laptop
• Χρήση κάμερας
• Χρήση Μικροφώνου

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 15 ΑΤΟΜΑ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ 100% ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ - ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΠΟΡΙΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Η KEME SEMINARS διαθέτει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα κατά το πρότυπο QTL της ACTA-Tεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έκπτωση 10% ισχύει για:

  • Φοιτητές
  • Ανέργους
  • Τρίτεκνους & Πολύτεκνους
  • Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Για τη χορήγηση της έκπτωσης απαιτείται αντίστοιχο επίσημο έγγραφο (πχ πάσο φοίτησης ή κάρτα ανεργίας κλπ).

Η παραπάνω έκπτωση ΔΕΝ ισχύει συνδυαστικά με άλλη προσφορά.

Κόστος Συμμετοχής

Αρχικό Κόστος: 510€ – Έκπτωση 10% Φοιτητές/Ανέργους/Τρίτεκνους & Πολύτεκνους/Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ):
Τελικό Κόστος 395€ σε 3 δόσεις

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.