Κατηγορία:
Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη, Yoga, Υγεία / Πρώτες Βοήθειες

Εκδρομή Yoga & Gestalt: ακολουθώντας το νερό

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Yοga studio health

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη, Yoga, Υγεία / Πρώτες Βοήθειες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Eισηγητές Yoga:
Μαρία Μουχταρίδου: Δασκάλα Ηatha yoga 500 ωρών, Satyananda yoga & Ακαδημία Yoga Lotos (σύστημα progressive asana of hatha yoga & βαθιά χαλάρωση).
Γιώργος Προεστάκης : Satyananda Υοga - Διαλογισμός - Ομοιοπαθητική - Βελονισμός
Mιχάλης Μαρτίνος & Βιβή Περιμένη: Δάσκαλοι Ηatha Vinyasa Yoga
Εισηγήτρια Gestalt:
H Πάρβη Πάλμου ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Bachelor of Arts in Psychology). Το ενδιαφέρον της στον ανθρώπινο ψυχισμό την οδήγησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο University of Indianapolis όπου πήρε το πτυχίο Master in Clinical Psychology και η ενασχόληση της με τη Φιλοσοφία και τον Υπαρξισμό την ώθησε να κάνει μετεκπαίδευση στη Θεραπεία Gestalt (Gestalt Institute of San Fransisco). Παρουσιάζει εργαστήρια και καθοδηγεί ομάδες αυτογνωσίας σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και συνεχίζει να επιμορφώνεται με σεμινάρια διαφορετικών θεραπευτικών προσεγγίσεων και πρακτικών (Διαγενεολογική Θεραπέια Gestalt, Θεραπεία Τραύματος, Ψυχογενετικό Σύστημα, Redecision Therapy, Θέατρο του Καταπιεσμένου κ.α.). To 2013 δημιούργησε την Συνθετική Μέθοδο Αυτογνωσίας “Ψυχική Αρχιτεκτονική” όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και στην Ρόδο.Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ έχει καθοδηγήσει βιωματικά σεμινάρια Gestalt στην Αυστρία,Τσεχία και Εσθονία με συμμετέχοντες από 15 διαφορετικές χώρες. Μαζί με την Mαρία Μουχταρίδου δημιούργησαν τα retreat αυτογνωσίας στην φύση Yoga & Gestalt. Είναι τακτική συνεργάτης της Hellenic Youth Participation όπου καθοδηγεί σεμινάρια αυτογνωσίας και ομάδες νέων. Επίσης, αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες όπου έχει αρκετές δημοσιεύσεις. Τα τελευταία 7 χρόνια προσφέρει εθελοντική εργασία στο Σ.Υ.Δ (Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών) οπού έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνεισφορά της το 2013 και ασχολείται ιδιαίτερα με την LGBTQI συμβουλευτική και την έρευνα. Είναι μέλος του Σ.Υ.Δ και είναι μέλος της European Association of Gestalt Therapy.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η εκδρομή μας φέτος ακολουθεί τη ροή του νερού....

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας 25 - 26 - 27 Φεβρουαρίου 2017

Θερμή ιαματική λίμνη Δαμάστας, που μπορούμε να κολυμπήσουμε, υπέροχα μονοπάτια στη φύση, πηγές να πιούμε κρυστάλινο νερό Γοργοπόταμος, ποτάμια, πεζοπορία στον καταρράκτη Κρεμαστό, θερμή ιαματική πισίνα στα λουτρά Υπάτης (αλλά και μπανιέρες για όσους θέλουν να εσωτερικευτούν), ξενάγηση στο αστεροσχολειό στο ορεινό χωριό Υπάτης να δούμε τ΄αστέρια και τους πλανήτες, (με ένα από τα τελειότερα σύγχρονα μηχανήματα), ξενάγηση στην Μονή Αγάθωνος, ταβερνάκια, η πρακτική σας στη Yoga και σεμινάρια Gestalt μαζί με την γεμάτη ενέργεια παρέα μας, θα πλαισιώσουν όλο μας το δυναμικό τριήμερο.

Θα ξεκινήσουμε το Σάββατο το πρωί με δικά μας αυτοκίνητα, και θα πάρουμε μαζί μας όσους δεν έχουν. Γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Ζώντας την κάθε μας στιγμή στο παρόν, γεμίζουμε όμορφες δυνατές αξέχαστες εμπειρίες.

Το πλήρες πρόγραμμα, και το τι θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας, θα δοθεί στους συμμετέχοντες.

Ότι άλλο χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας. Με μεγάλη χαρά θα σας ενημερώσουμε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η εισφορά είναι ανά άτομο και περιλαμβάνει:
2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και δραστηριότητες (Yoga, Gestalt, ξεναγήσεις Γοργοπόταμος, πεζοπορία καταρράκτες, Θερμή λίμνη Δαμάστας, μοναστήρι Όσιου Αγάθωνος).
Εxtra δραστηριότητες: Αστεροσκοπείο, θερμή πισίνα ή μπανιέρα στα Λουτρά Υπάτης, ιππικός όμιλος βόλτα με άλογα.

Εισφορές

  • Μονόκλινο 105 €
  • Δίκλινα 90 € το άτομο σε Δίκλινο (οικογένεια, που το δεύτερο άτομο παιδί ή ενήλικος δεν κάνει Υοga & Gestalt 67 €)
  • Τρίκλινα 85 € το άτομο σε Τρίκλινο (οικογένεια, το παιδί 67€)
  • Τετράκλινο (υπάρχουν μόνο δύο σουίτες με δύο διπλά κρεβάτια και μία πολυθρόνα κρεβάτι): 70 € το άτομο σε 4μελή οικογένεια, 60 € το άτομο σε 5μελή οικογένεια

Θα υπάρξει έκπτωση 10% σε ειδικές περιπτώσεις, φοιτητές - άνεργοι κλπ. στο δεύτερο άτομο στα δίκλινα , στο τρίτο άτομο στα τρίκλινα.

Κλείστε την θέση σας προπληρώνοντας 60 ευρώ το άτομο.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα δωμάτια.
Οι τιμές είναι με έγκαιρη εγγραφή μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2017. Μετά θα είναι συν 5%.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας