Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, νηπιαγωγούς, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς και εικαστικούς καλλιτέχνες).

Σκοπός

Ο κατεξοχήν στόχος μιας τέτοιας εκπαίδευσης είναι να εξοπλίσει τους εκπαιδευόμενους, στην κλινική εφαρμογή της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας, στην οποία η χρήση των εικαστικών και η διαδικασία της δημιουργίας εικόνων παίζει κεντρικό ρόλο εντός των πλαισίων της θεραπευτικής σχέσης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η μετεκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία μέσω εικαστικών, η οποία καταλήγει σε Πιστοποιητικό Ειδίκευσης στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπείας (ΕΑΡ), προσφέρει τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης επαγγελματικής κατάρτισης.

Κάθε εκπαιδευόμενος αποκτά γνώσεις και εμπειρία στην κλινική εφαρμογή της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης (σύνολο 750 ώρες) είτε με ενήλικες, σε νοσοκομεία, ψυχιατρεία, κέντρα αποκατάστασης είτε σε Ειδικά Σχολεία και άλλα πλαίσια με παιδιά.

Η πρακτική άσκηση εποπτεύεται από επόπτες του ΚΤΨ και στοχεύει στη στενή παρακολούθηση και αξιολόγηση της πρακτικής άσκησης του εκπαιδευομένου, καθώς επίσης και στην παροχή γνώσεων θεραπευτικής εμπειρίας, που θα τον βοηθήσουν να λειτουργήσει αποτελεσματικά ως θεραπευτής.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.