Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ/ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ (ISO 9001:2015) – IRCA APPROVED

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε επαγγελματίες όπως επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ), συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΠ, υπευθύνους ποιότητας, στελέχη και εργαζομένους επιχειρήσεων, ιδιώτες κλπ. που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το πενθήμερο σεμινάριο των «Επιθεωρητών / Επικεφαλής Επιθεωρητών Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001: 2008) – εγκεκριμένο από το Διεθνές Μητρώο των Πιστοποιημένων Επιθεωρητών – IRCA.

Σκοπός

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν προγράμματα βελτίωσης ποιότητας και να επιθεωρούν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015. 

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 16 ωρών (2 ημέρες) και πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την επικαιροποίηση της εγγραφής των ενδιαφερομένων στο Διεθνές Μητρώο των Πιστοποιημένων Επιθεωρητών IRCA, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας έκδοσης του προτύπου ISO 9001: 2015.

Tο σεμινάριο μετάβασης στην νέα έκδοση αποτελείται από δύο ενότητες όπου η κάθε μία έχει διάρκεια μία ημέρα (8 ώρες):
Η 1η ενότητα (1 ημέρα) αναφέρεται στο Annex SL (αριθμός πιστοποίησης IRCA: A18047), περιγράφει την κοινή δομή που πρόκειται να έχουν όλες οι μελλοντικές εκδόσεις των προτύπων για τα Συστήματα Διαχείρισης και είναι αυτή που έχει υιοθετήσει το πρότυπο ISO 9001:2015. Επιπλέον, η επιτυχής ολοκλήρωση της ενότητας αυτής επιδοτεί μερικώς όσους συμμετέχοντες έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς εγκεκριμένα σεμινάρια IRCA προηγούμενων εκδόσεων των προτύπων ISO 14001 και/ ή OHSAS και επιθυμούν να ολοκληρώσουν την μετάβαση στις νέες εκδόσεις τους (ISO 14001:2015 και/ή ISO 45001).

Η 2η ενότητα (1 ημέρα) αναφέρεται στο πρότυπο ISO 9001: 2015 (αριθμός πιστοποίησης IRCA: A18048) και περιγράφει τις σημαντικές αλλαγές των απαιτήσεων της έκδοσης του 2008 από αυτές του 2015 καθώς και τις αλλαγές που απαιτούνται στην επιθεώρηση και στις ικανότητες των επιθεωρητών, με ιδιαίτερη αναφορά στις εσωτερικές και εξωτερικές παραμέτρους, στο πεδίο εφαρμογής του ΣΔΠ, στις διεργασίες ΣΔΠ, στην Ηγεσία, στη προσέγγιση διεργασιών και διακινδύνευσης, στον έλεγχο λειτουργίας, στην παρακολούθηση και μέτρηση, στην Ανασκόπηση από τη Διοίκηση και στη βελτίωση.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε ενότητας, εκδίδεται ένα εγκεκριμένο πιστοποιητικό από το Διεθνές Μητρώο των Πιστοποιημένων Επιθεωρητών - IRCA.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.