Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Κοπτική - Ραπτική

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ Εκπαιδευτική Ένωση
ΑΘΗΝΑ
30/5/2024
Σε αίθουσα διδασκαλίας

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα Κοπτικής - Ραπτικής είναι κατάλληλο για όσους έχουν ενδιαφέρον για την κοπτική και ραπτική, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας. Είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες, για αρχάριους και προχωρημένους. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στον χώρο της Κοπτικής και Ραπτικής, μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το σεμινάριο.

Σκοπός

To σεμινάριο Κοπτικής - Ραπτικής δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του χώρου με σκοπό να καλύψει τόσο τις ατομικές όσο και τις επαγγελματικές ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Προσκαλούμε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με ένα επάγγελμα δημιουργικό και προσοδοφόρο στον χώρο της μόδας να προσέλθουν. Η σχολή μας παρέχει στους σπουδαστές της όλες τις γνώσεις που χρειάζονται ώστε να βγουν δυναμικά στην αγορά εργασίας.

Περιγραφή σεμιναρίου

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Α’ ΚΥΚΛΟΣ
Μέτρα σώματος και σωματότυποι, βασικά πατρόν για φούστες και μπλούζες με μανίκια, διαμορφώσεις και σχεδιοποιήσεις, εφαρμογή στο ανθρώπινο σώμα και διορθώσεις.
Εφαρμογές: μπλούζες με και χωρίς μανίκια, φούστες και ζυπ κυλότ.

Β’ ΚΥΚΛΟΣ
Βασικό πατρόν για παντελόνι. Υπολογισμός γιακάδων. Σχεδιοποιήσεις μανικιών.
Σχεδιοποιήσεις και πρακτική σε φούστες, μπλούζες, παντελόνια, φορέματα, πουκάμισα, κιμονό και καφτάνια, jumpsuit, σακάκια, παλτά κλπ.

Γ’ ΚΥΚΛΟΣ
Στενός σκελετός κορσάζ για γυναικεία ενδύματα. Διαχείριση πένσας στήθους (γαλλική, ρεντιγκότα, princess κλπ). Διαμορφώσεις και σχεδιοποιήσεις για πουκάμισα, tops, φορέματα, σακάκια, παλτά κλπ.

Πληροφορίες συμμετοχής

Το πρόγραμμα Κοπτικής - Ραπτικής αποτελείται από δύο βασικούς κύκλους, καθώς και έναν πιο προχωρημένο. Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, 3 ώρες το κάθε μάθημα, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα κατόπιν συνεννόησης.

Τμήματα πρωινά και απογευματινά

Διάρκεια κύκλου μαθημάτων: 3 μήνες.

Συχνότητα μαθημάτων: Μία φορά την εβδομάδα.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος "Κοπτική - Ραπτική", χορηγείται Πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης από το αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Κέντρο δια βίου μάθησης "Εκπαιδευτική Ένωση" (Κωδικός αδείας: 192083980).

Πιστωτικές μονάδες ECVET
Σε όλα τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «Εκπαιδευτική Ένωση Κ.Δ.Β.Μ.» απονέμονται πιστωτικές μονάδες επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ECVET

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.