Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Τεχνικός λειτουργίας & συντήρησης συστημάτων επεξεργασίας ΛΥΜΑΤΩΝ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
InfoQuality

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται τόσο σε αποφοίτους ΑΕΙ-ΑΤΕΙ (συναφών με αντικείμενο ειδικοτήτων) όσο και σε απόφοιτους μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τεχνολογικής κατεύθυνσης με βασικές γνώσεις Χημείας.

Σκοπός

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αποτελέσει ένα πρακτικό και εύληπτο βοήθημα για τους Υπευθύνους Τεχνικούς Λειτουργίας των Μικρών Μονάδων Επεξεργασίας Λυμάτων, παρέχοντας πληροφορίες τόσο για την καθημερινή λειτουργία όσο και για την αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων. Καλύπτει δηλαδή όλο το φάσμα που αφορά μια μονάδα από τις βασικές επιλογές κατά την κατασκευή της ως την αναγνώριση και την επίλυση προβλημάτων.

Ταυτόχρονα, δίνει την δυνατότητα να αποκτηθεί και σχετική Πιστοποίηση (κατόπιν εξέτασης από τον αρμόδιο φορέα Πιστοποίησης), πράγμα που ενδυναμώνει πολύ το Βιογραφικό, καθώς θεωρείται πολύ σπάνιο να έχει κάποιος μια τέτοια Πιστοποίηση!

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο αυτό σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους Τεχνικούς αλλά και αυτούς που θέλουν να δουλέψουν ως Τεχνικοί στην λειτουργία και συντήρηση μικρών μονάδων επεξεργασίας Λυμάτων – Βιολογικών Σταθμών, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις.

Το σεμινάριο καλύπτει όλο το φάσμα της επεξεργασίας και της διαχείρισης Λυμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις σύγχρονες τάσεις και προοπτικές όσο και τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Απευθύνεται τόσο σε αποφοίτους ΑΕΙ-ΑΤΕΙ (συναφών με αντικείμενο ειδικοτήτων) όσο και σε απόφοιτους μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τεχνολογικής κατεύθυνσης με βασικές γνώσεις Χημείας.

Syllabus:

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ
  • ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ & ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
  • ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ – ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
  • ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
  • ΕΛΕΓΧΟΣ & ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΛΥΟΣ
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ

Τρόποι παρακολούθησης:
Α΄ Τρόπος: δια ζώσης, με διάρκεια 24 ακαδ. ώρες.
Β΄ Τρόπος: μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξ αποστάσεως επιμόρφωσης (e-learning) και διάρκεια απεριόριστης χρήσης για 60 ημέρες.

Πληροφορίες συμμετοχής

Δυνατότητα απόκτησης Πιστοποίησης CΟWTSL (Certified Operating & Wastewater Treatment Systems Light Maintenance – Biological Cleenings Technician).

  • Δυνατότητα χρήσης προγράμματος ΛΑΕΚ για επιχειρήσεις & δημόσιους οργανισμούς.
  • Δυνατότητα εκτέλεσης του σεμιναρίου στο χώρο σας πανελλαδικά για μεγάλο αριθμό ατόμων, κατόπιν συνεννόησης.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.