Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (HACCP & ISO 22000)

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΙΒΕΠΕ – ΣΕΒ
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
17/11/2025 έως 20/11/2025
17:00 - 20:15
17:00 - 20:15Ημ/νία Λήξης: 20/11/2025

Περιγραφή σεμιναρίου

  • Έννοιες, ορισμοί, ορολογία. Νομοθετικό πλαίσιο
  • Προϋποθέσεις εγκατάστασης του συστήματος H.A.C.C.P. από την επιχείρηση. Αναγκαιότητα εγκατάστασης του συστήματος στις εταιρίες τροφίμων και ποτών
  • Οργανισμοί Πιστοποίησης
  • Γνωριμία με το πρότυπο, οι άξονες ανάπτυξης του προτύπου
  • Ρόλοι σε μια ομάδα που σχεδιάζει να εφαρμόσει το HACCP
  • Ανάλυση αρχών H.A.C.C.P.
  • Έλεγχος εγγράφων, ευθύνη της Διοίκησης, επικοινωνία και διαχείριση κρίσεων, ιχνηλασιμότητα, εκπαίδευση, εσωτερικές επιθεωρήσεις, μη συμμορφώσεις, ανάκληση
  • Ανάλυση επικινδυνότητας
  • Αναλύσεις και έλεγχος ποιότητας, κρίσιμα σημεία ελέγχου, επαλήθευση και επικύρωση
  • Παρακολούθηση, διορθωτικές ενέργειες
  • Αρχές εσωτερικής επιθεώρησης
  • Μεθοδολογία διενέργειας εσωτερικής επιθεώρησης. Αναφορά εσωτερικής επιθεώρησης, συμπλήρωση εντύπων και αναφοράς μη συμμόρφωσης, διανομή αποτελεσμάτων επιθεώρησης

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 24 ώρες

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.