Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Cisco CCNAv7 & CyberOps

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Τουφεξής Ευάγγελος, Telecommunications Engineer, Instructor

Διαθέτει πτυχίο Πληροφορικής από το ΤΕΙ Αθηνών, καθώς και δεύτερο πτυχίο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Ε.Μ.Π. και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ από το ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Είναι ιδιαίτερα έμπειρος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Cisco τα τελευταία 15 χρόνια (CCNA & CCNA Security) και παράλληλα διαθέτει πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία στο Τμήμα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Τέλος, εργάζεται για περισσότερα από 17 χρόνια ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών στον όμιλο ΟΤΕ.

Μανιατάκος Δαμιανός, Μηχανικός Πληροφορικής

Διαθέτει πτυχίο από το Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Πειραιά και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA in Telecoms από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Είναι πιστοποιημένος Cisco Networking Academy Instructor (από το 2006 έως σήμερα) στο Data Networking, ενώ το 2013 διακρίθηκε με το βραβείο “Instructor Excellence” της εταιρείας. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποιήσεις σε CCNP Switching & Route, CCDA, CCNA Security, Project Management (ΟΠΑ) και Digital and Social Media Diploma.

Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο του ΙΤ στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και της Εκπαίδευσης, ενώ από το 2015 κατέχει τη θέση του C.I.O. στην ΕΡΤ. Έχει εργαστεί ως ΙΤ Consultant και ΙΤ Manager σε μεγάλους οργανισμούς όπως ο Όμιλος Ακμή, Nerit A.E. και ως καθηγητής Πληροφορικής στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Τεχνικούς Δικτύων, Τεχνικούς Η/Υ, Developers
  • Όσους θέλουν να αλλάξουν καριέρα και να βρουν θέσεις εργασίας στο Τομέα του Cybersecurity
  • Στελέχη επιχειρήσεων τα οποία που είναι στο χώρο του IT και επιθυμούν να καταλάβουν και να αποκτήσουν δεξιότητες στο τομέα του Cybersecurity

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες στην αντιμετώπιση και διαχείριση κυβερνο περιστατικών, στην ανάπτυξή και λειτουργία ενός Security Operation Center (SOC), καθώς και των Συστημάτων δικτύωσης, με την Πιστοποίηση της CISCO.
Με την ολοκλήρωσή του, θα είστε έτοιμοι για να δώσετε τις εξετάσεις διπλής πιστοποίησης CCNAv7 και CYBER OPS.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πιστοποιήσου διπλά από τη CISCO και γίνε μέλος της επόμενης γενιάς ΙΤ Security

Σε μια εποχή έλλειψης εξειδίκευσης στην κυβερνοασφάλεια, είναι σημαντικό να ξεχωρίζετε και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε θέσεις σε καίριους ρόλους cybersecurity. Το CCNA v7.02 είναι ένα θεμελιώδες πρόγραμμα της Cisco με βασικές γνώσεις στα δίκτυα υπολογιστών και τη χρήση δικτυακού εξοπλισμού, ένα μάθημα ολιστικής προσέγγισης που πραγματεύεται έννοιες όπως: IP routing, switching, network security, network automation κα. Το σεμινάριο σας προετοιμάζει για τις εξετάσεις διπλής πιστοποίησης, ώστε να γίνετε ένας περιζήτητος Security Engineer στον χώρο των Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

Θεματολογία

CCNAv7

  • Network Fundamentals (20%)
  • Network Access (20%)
  • IP Connectivity (25%)
  • IP Services (10%)
  • Security Fundamentals (15%)
  • Automation and Programmability (10%)

CYBEROPS ASSOCIATE

  • Security Concepts (20%)
  • Security Monitoring (25%)
  • Host Based Analysis (20%)
  • Network Intrusion Analysis (20%)
  • Security Policies and Procedures (15%)

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 26 εβδομάδες, 230 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 3 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε διπλή πιστοποίηση σε ένα σεμινάριο!

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είστε έτοιμοι να δώσετε εξετάσεις για να λάβετε τη διπλή πιστοποίηση του κορυφαίου διεθνούς οργανισμού CISCO, CCNAv7 και CYBER OPS Associate.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή