Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Cisco CCNAv7

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Τουφεξής Ευάγγελος, Telecommunications Engineer, Instructor

Διαθέτει πτυχίο Πληροφορικής από το ΤΕΙ Αθηνών, καθώς και δεύτερο πτυχίο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Ε.Μ.Π. και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ από το ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Είναι ιδιαίτερα έμπειρος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Cisco τα τελευταία 15 χρόνια (CCNA & CCNA Security) και παράλληλα διαθέτει πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία στο Τμήμα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Τέλος, εργάζεται για περισσότερα από 17 χρόνια ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών στον όμιλο ΟΤΕ.

Μανιατάκος Δαμιανός, Μηχανικός Πληροφορικής

Διαθέτει πτυχίο από το Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Πειραιά και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA in Telecoms από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Είναι πιστοποιημένος Cisco Networking Academy Instructor (από το 2006 έως σήμερα) στο Data Networking, ενώ το 2013 διακρίθηκε με το βραβείο “Instructor Excellence” της εταιρείας. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποιήσεις σε CCNP Switching & Route, CCDA, CCNA Security, Project Management (ΟΠΑ) και Digital and Social Media Diploma.

Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο του ΙΤ στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και της Εκπαίδευσης, ενώ από το 2015 κατέχει τη θέση του C.I.O. στην ΕΡΤ. Έχει εργαστεί ως ΙΤ Consultant και ΙΤ Manager σε μεγάλους οργανισμούς όπως ο Όμιλος Ακμή, Nerit A.E. και ως καθηγητής Πληροφορικής στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Τεχνικούς Δικτύων, Τεχνικούς Η/Υ, Developers.
  • Όσους θέλουν να αλλάξουν καριέρα και να βρουν θέσεις εργασίας στο Τομέα των Δικτύων.
  • Στελέχη επιχειρήσεων τα οποία που είναι στο χώρο του IT και επιθυμούν να καταλάβουν και να αποκτήσουν δεξιότητες στο τομέα των Δικτύων.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες για την αντιμετώπιση και διαχείριση κυβερνο-περιστατικών, την ανάπτυξή και λειτουργία ενός Security Operation Center καθώς και Συστημάτων δικτύωσης, με την Πιστοποίηση της CISCO. Θα είστε ικανοί να αναπτύξετε, να υποστηρίξετε και να παραμετροποιήσετε, να λειτουργείτε και να συντηρείτε δίκτυα μικρού και μεσαίου μεγέθους, καθώς και δίκτυα σε περιβάλλοντα εταιρικά και παροχής υπηρεσιών.

Περιγραφή σεμιναρίου

Απόκτησε ό,τι χρειάζεται για να διαπρέψεις στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της πληροφορικής

Σε μια εποχή έλλειψης δεξιοτήτων και εξειδίκευσης στην κυβερνοασφάλεια, είναι σημαντικό να ξεχωρίζετε και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε θέσεις σε καίριους ρόλους cybersecurity. Το CCNA v7.02 (Cisco Certified Network Associate) είναι ένα θεμελιώδες εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Cisco με βασικές γνώσεις στα δίκτυα υπολογιστών και τη χρήση δικτυακού εξοπλισμού, ένα μάθημα ολιστικής προσέγγισης. Σχεδιασμένη για ευελιξία, η πιστοποίηση CCNA αποδεικνύει ότι έχετε τις απαιτούμενες δεξιότητες για να περιηγηθείτε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της πληροφορικής, για τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση των πιο προηγμένων δικτύων. Καλύπτει βασικές αρχές δικτύωσης, υπηρεσίες IP, ασφάλειας, αυτοματισμού και δυνατότητας προγραμματισμού.

Θεματολογία

1. Network Fundamentals (20%)
2. Network Access (20%)
3. IP Connectivity (25%)
4. IP Services (10%)
5. Security Fundamentals (15%)
6. Automation and Programmability (10%)

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 20 εβδομάδες, 180 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 3 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση της CISCO!

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είστε έτοιμοι να δώσετε εξετάσεις προκειμένου να λάβετε την πιστοποίηση του κορυφαίου διεθνούς οργανισμού CISCO, CCNAv7 Associate.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή