Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Barista Skills

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Hotel Training
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Κώστας Στεφανίδης
Ο Κώστας Στεφανίδης ειναι Barista Trainer και Founder της Coffee Concept.
Με την πολυετή εμπειρία του και τις διακρίσεις σε παννελλήνια πρωταθλήματα barista, ο κ.Στεφανίδης Κωνσταντίνος, προάγει τον επαγγελματισμό, προσφέροντας γνώσεις και συνεχή εξέλιξη.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε εργαζόμενους, σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού, επαγγελματίες αλλά και όσους θέλουν να εισέλθουν στον συγκεκριμένο κλάδο.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σήμερα ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα στον κόσμο. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα σας μυήσει στον υπέροχο κόσμο του. Γνωρίστε από κοντά το λόγο που κάνει τον καφέ τόσο ιδιαίτερο, διαφορετικό και ελκυστικό.

Μια ευκαιρία για να μπείτε στον κόσμο της ποιότητας του καφέ, με μια περιεκτική επισκόπηση των διαφόρων δραστηριοτήτων που συνδέονται με το προϊόν, την υπηρεσία και τη διαχείριση του καφέ, από θεωρητική σκοπιά. Μια γενική άποψη του ταξιδιού του κόκκου, από το φυτό στις χώρες καλλιέργειάς του μέχρι τον μετασχηματισμό του στο φλιτζάνι.

Όλα τα Ξενοδοχειακά Σεμινάρια της Hoteltraining είναι μαγνητοσκοπημένα και διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο.

Πληροφορίες συμμετοχής

Όλα τα σεμινάρια είναι μαγνητοσκοπημένα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να τα παρακολουθήσει κανείς ανά πάσα στιγμή, από τον υπολογιστή, το tablet ή ακόμα κι απ’ το smartphone του.

Η διαδικασία εγγραφης και παρακολούθησης είναι εξαιρετικά εύκολη και δε χρειάζονται δικαιολογητικά.

Μετά την εγγραφή είναι στην διάθεση σας για 7 ήμερες να το παρακολουθήσετε όσες φορές το επιθυμείτε ώστε να κρατήσετε και τις σημειώσεις που θέλετε.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα λάβει ο ενδιαφερόμενος Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με μοναδικό αριθμό γνησιότητας.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή