Εισηγητής
Βασιλική Καζάζη, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη, Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης, Σφακιανάκη Κατερίνα, Γεωργαντέλης Δημήτρης
Σε ποιους απευθύνεται
- Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων, Συντονιστές & Στελέχη Ομάδων Ασφάλειας τροφίμων - Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ - Εσωτερικούς Επιθεωρητές Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων - Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές Συστήματος Πιστοποίησης για την Ασφάλεια των Τροφίμων βάσει των απαιτήσεων του FSSC 22000 v5.1
Σκοπός
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις και τις ικανότητες- δεξιότητες που απαιτούνται για να σχεδιάσουν και εφαρμόσουν αποτελεσματικά Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v5.1.
Περιγραφή σεμιναρίου
Ενότητες του σεμιναρίου:
Προαπαιτούμενη γνώση: Σεμινάριο ISO 22000:2018
Μέρος 1ο: ΙSO 22000:2018 & Προαπαιτούμενα (PRPs) & FSSCV5.1- Επιπρόσθετες απαιτήσεις
Δομή προτύπου ISO 22000:2018 Ανάλυση με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές, π.χ. ISO/TS 22002-1: Foodmanufacturing Βασικές διαφορές FSSC 5.1 έναντι του FSSCV5 Έλεγχος διεργασιών, προϊόντων και υπηρεσιών από εξωτερικά μέρη Σήμανση προϊόντος
Μέρος 2ο: FSSCV5.1- Επιπρόσθετες απαιτήσεις
Διαχείριση αλλεργιογόνων Νοθεία- απάτη στον τομέα των τροφίμων Προστασία των τροφίμων από δολιοφθορά Προγράμματα παρακολούθησης κινδύνων (μικροβιολογικών, αλλεργιογόνων) προερχόμενων από το περιβάλλον παραγωγής (environmentalmonitoringprograms) Κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων (FoodSafetyCulture)
Πληροφορίες συμμετοχής
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Βεβαίωση Παρακολούθησης TUV HELLAS (TUV NORD).
Διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος