Εισηγητής
ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Η Διακογιαννάκη Κατερίνα είναι Χημικός με μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία τροφίμων από το Πανεπιστήμιο του Wageningen στην Ολλανδία. Διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια προϋπηρεσίας στη βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διάφορες θέσεις π.χ. τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), Ποιοτικός έλεγχος. Είναι επικεφαλής επιθεωρητής στα πρότυπαISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC 22000 καθώς και επικεφαλής επιθεωρητής του Ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδος για επιθεωρήσεις κατάταξης καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών και για επιθεωρήσεις σήματος Ελληνικού Πρωινού. Επίσης είναι εγκεκριμένη εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Σε ποιους απευθύνεται
Σκοπός
Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες, θα μπορούν:
Περιγραφή σεμιναρίου
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για την εκπαίδευση Εσωτερικών Επιθεωρητών, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000, ISO 17021 και ISO 19011, καθώς και τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για τη διενέργεια Εσωτερικών Επιθεωρήσεων ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 22000 και ISO 19011.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται:
Περιλαμβάνονται πρακτικά παραδείγματα, ασκήσεις και μελέτες περιπτώσεων.
Πληροφορίες συμμετοχής
Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 16 ώρες.
Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναγνώριση του συμμετέχοντα ως Εσωτερικού Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Εσωτερικού Επιθεωρητή με πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA ACADEMY.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος