Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Understanding FOOD FRAUD & FOOD DEFENCE & IFS guidelines and V6.1 requirements

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
EUROCERT- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Σε ποιους απευθύνεται

Σε Στελέχη επιχειρήσεων, Συμβούλους και Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που σχετίζονται ή θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με το πρότυπο IFS

Σκοπός

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναγνωρίζουν πιθανούς κινδύνους στην τροφική αλυσίδα. Επίσης, κατανοούν τις βασικές αρχές των προτύπων IFS, θα μπορούν να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων βάσει των προτύπων IFS και τέλος θα αποκτήσουν εμπειρία πρακτικής εφαρμογής μέσω παραδειγμάτων και ασκήσεων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στον σημερινό παγκόσμιο ανεφοδιασμό τροφίμων, οι εταιρείες είναι ευάλωτες στην υποκατάσταση προϊόντων. Οι επιχειρήσεις χρειάζονται διαδικασίες για τη διαχείριση αυτών των τρωτών σημείων. Το εν λόγω σεμινάριο χωρίζεται σε τρεις ενότητες:
Με την παρακολούθηση της πρώτης ενότητας θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε απάτες σε τρόφιμα.
Η δεύτερη θεματική ενότητα αφορά στις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές για την άμυνα των τροφίμων και με ποιους τρόπους μπορεί ένα σχέδιο προστασίας των τροφίμων να προστατεύσει τη φήμη σας.
Η τρίτη θεματική ενότητα αφορά στην δομή και οι απαιτήσεις του προτύπου International Featured Standards (IFS).Παρουσιάζονται οι νέες απαιτήσεις της αναθεωρημένης έκδοσης του προτύπου και οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση όπως και η διαδικασία και οι απαιτήσεις επιθεώρησης και πιστοποίησης.

Πληροφορίες συμμετοχής

Συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση Συμμετοχής με πιστοποίηση EUROCERT ACADEMY & εκπαιδευτικό υλικό

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.