Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

FSPCA PREVENTIVE CONTROLS FOR HUMAN FOOD

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

Γκιώνης Νίκος
O Γκιώνης Νίκος είναι Τεχνολόγος Τροφίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Ποιότητας (MSc in Quality Management). Έχοντας εργαστεί για κάποια χρόνια στην Βιομηχανία Τροφίμων απο το 2012 εργάζεται ως επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000,BRCGS,IFS,FSSC 22000)

Είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καθώς και εγκεκριμένος εισηγητής διαφόρων προτύπων (BRCGS , FSPCA) έχοντας διδάξει σε πάρα πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια ανα την Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι εταιρείες με εξαγωγική δραστριότητα στις ΗΠΑ, πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα PCQI (Preventive Control Qualified Individual), βασική ευθύνη του οποίου θα είναι να αναπτύξει – διαμορφώσει – αναβαθμίσει το σχέδιο ασφάλειας των τροφίμων της επιχείρησης (Food Safety Plan) σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας και θα έχει την επίβλεψη της εφαρμογής του σχεδίου.

Ο κανόνας του FSMA για την ορθή παρασκευαστική πρακτική, την ανάλυση κινδύνου και τα προληπτικά μέτρα που βασίζονται στον κίνδυνο για τα τρόφιμα για τον άνθρωπο (που αναφέρονται ως προληπτικοί έλεγχοι για τα τρόφιμα που προορίζονται για τον άνθρωπινη κατανάλωση) αποσκοπεί στη διασφάλιση της ασφαλούς παρασκευής / μεταποίησης, συσκευασίας και διατήρησης τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση.

Το νέο σεμινάριο της TÜV AUSTRIA ACADEMY εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες για να γίνουν οι PCQI.

Πληροφορίες συμμετοχής

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 20 ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την TUV AUSTRIA ACADEMY. 

Το κόστος όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορεί να επιδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% του ΟΑΕΔ με ευθύνη των συμμετεχόντων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.