Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΠΛΕΚΤΑ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Έμμυ Ανδριοπούλου
Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Πτυχιούχος ΕΜΠ. Διδάκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήμα Αρχιτεκτόνων, Τομέας Γεωμετρικών Απεικονίσεων του Χώρου. Ασχολείται εδώ και χρόνια ειδικά με το σχέδιο μόδας για πλεκτά και τα τελευταία χρόνια και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο στο πλέξιμο, όσο και στη διδασκαλία του, αλλά και στο σχεδιασμό και τις ιδιαιτερότητες των χειροποίητων πλεκτών ρούχων. Επίσης, διαθέτει επαγγελματική επιμόρφωση σε διάφορα πεδία της μόδας, όπως πατρόν, χρωματολογία κ.ά.

Σε ποιους απευθύνεται

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους γνωρίζουν έστω και λίγο να πλέκουν και θέλουν να επεκταθούν στο επίπεδο του σχεδίου μόδας για χειροποίητα πλεκτά.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ξεκινάμε με βασικό σχεδιασμό και χρωματολογία, εξετάζουμε τη συμπεριφορά του πλεκτού υφάσματος ανάλογα με το είδος του νήματος και, στη συνέχεια, μαθαίνουμε να δημιουργούμε το δικό μας σχέδιο για το πλεκτό μας. Υπολογίζουμε αυξήσεις, μειώσεις και «κοψίματα» για τη φόρμα του, δημιουργούμε το πατρόν του και, τέλος, γράφουμε τις οδηγίες, ώστε να πιάσουμε πια τις βελόνες και να το πλέξουμε χωρίς πειραματισμούς και ξηλώματα. Μαθαίνουμε ακόμη να το υπολογίζουμε σε διαφορετικά μεγέθη και οπωσδήποτε να υπολογίζουμε πόσο νήμα τελικά θα μας «πάρει».

Πληροφορίες συμμετοχής

Δευτέρα / 5:30-8:30, Διάρκεια: 8 εβδομάδες
Κόστος συμμετοχής: 250 ευρώ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.