Εισηγητής
Αικατερίνη Γρυμπογιάννη, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων – MSc – Επικεφαλής επιθεωρήτρια TÜV Rheinland
Σε ποιους απευθύνεται
Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μαζική εστίαση, μάγειρες, υπεύθυνους κουζίνας των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, ή των οργανισμών που διαθέτουν μαζική εστίαση (π.χ νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.ά) υπεύθυνους συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων οργανισμών και επιχειρήσεων, μέλη ομάδων ασφάλειας τροφίμων επιχειρήσεων και οργανισμών, συμβούλους επιχειρήσεων, στελέχη, εργαζομένους και γενικά άτομα που ασχολούνται, πρόκειται να ασχοληθούν ή επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.