Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

SUSHI ROLLS για αρχάριους

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Sushi Chef, Aντώνης Κουρκούτας
Κλείνοντας ήδη μια δεκαετία στο χώρο της Ιαπωνικής κουζίνας και μετρώντας επιτυχημένες συνεργασίες, ο Sushi Chef Αντώνης Κουρκούτας του γνωστού εστιατορίου Ιθάκη, είναι σήμερα ένας από τους πιο χαρισματικούς σεφ της γενιάς του, και ο πιο κατάλληλος ξεναγός για ένα ταξίδι στην Ιαπωνική κουζίνα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ευρέως διαδεδομένο πλέον και στην Ελλάδα, το sushi εξακολουθεί να αποτελεί ιδιαίτερη παρασκευή που απαιτεί άρτια τεχνική. Στο Σεμινάριο Sushi Rolls για αρχαρίους θα επεξεργαστούμε διαφορετικά είδη Sushi ( Hosomaki, Temaki, Ura-Makis, Temari) για να ετοιμάσουμε sushi rolls, θα καλύψουμε τεχνικές sushi rice cooking και θα παρασκευάσουμε σάλτσες για ρολά sushi (Wasabi mayo, Spicy mayo, Chilli garlic mayo, Teriyaki glaze). Ποια τα βασικά συστατικά και ποιος ο απαραίτητος εξοπλισμός; Όλα αυτά με την καθοδήγηση του χαρισματικού Sushi Chef Αντώνη Κουρκούτα, που είναι ο πλέον κατάλληλος επαγγελματίας για να μας εισάγει στα μυστικά της Ιαπωνικής γαστρονομίας.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.