Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ - Mignardise / Petit four

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Θεμιστοκλής Ρήγας, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής, σε επαγγελματίες και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής

Σκοπός

Γιατί να το παρακολουθήσετε:
• Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις συνταγές των γνωστών μινιαρντίζ
• Δημιουργήστε εντυπωσιακά γλυκά για τον επαγγελματικό σας κατάλογο υψηλής αισθητικής και γεύσης

Περιγραφή σεμιναρίου

Ενότητες:
• Mignardise (μινιαρντίζ-γαλλική ορολογία): μικρά γλυκά , μπουκίτσες, που σερβίρονται ή προσφέρονται έπειτα από ένα γεύμα. Σερβίρονται επίσης και κατά την διάρκεια του καφέ ή του tea-time.
• Petit four
• Στήσιμο Μπουφέ Ξενοδοχείου

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.