Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Παρασκευάσματα Κρεοπωλείου

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
MEAT PRO
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σε ποιους απευθύνεται

Επαγγελματίες στο χώρο του κρέατος, υποψιασμένους κρεοπώλες που αναζητούν νέες προτάσεις για τους πελάτες τους, τεχνίτες κρέατος και γενικότερα όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις-προτάσεις στη "βιτρίνα" του κρεοπωλείου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η Σχολή MEAT PRO για 1η φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο για την βιτρίνα του Κρεοπώλη!
Οι ειδικοί στη δημιουργία λαχταριστών εδεσμάτων και μοναδικών κρεατο-παρασκευασμάτων, θα "ξετυλίξουν" το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια σας!

Πιο αναλυτικά:
Ξεκινώντας οι εκπαιδευτές θα μας παρουσιάσουν τεχνικές παρασκευής εδεσμάτων με βάση το κρέας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πώς και γιατί πραγματοποιείται ένα παρασκεύασμα κρέατος, συνδυασμένο ή όχι με άλλα υλικά για την βιτρίνα ενός κρεοπωλείου!

Δύο κρεοπώλες, ένας σύμβουλος marketing και ένας chef θα είναι η εκπαιδευτική ομάδα που θα δώσει τα εφόδια στους συμμετέχοντες να αναδιοργανώσουν τις εναλλακτικές προτάσεις στο κρεοπωλείο τους.

Πρόγραμμα
• Ανάλυση συμπεριφοράς καταναλωτή και χρησιμότητα-στόχευση επένδυσης ένταξης κρεατοσκευασμάτων προς πώληση
• Θεωρητική προσέγγιση δημιουργίας κρεατοσκευασμάτων - Τρόποι μαγειρέματος
• Πρακτική εκπαίδευση στο εργαστήριο της σχολής MEAT PRO Lab: Οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν οι ίδιοι με τη βοήθεια των εισηγητών, τα δικά τους παρασκευάσματα
• Οι συμμετέχοντες φεύγοντας θα πάρουν κοντά τους, σε ειδική συσκευασία μεταφοράς, τις δημιουργίες τους για "γευστική δοκιμή"!

Πληροφορίες συμμετοχής

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Τιμή: 120€.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.